Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 06.07.2010.
10:33
Vestionline A

Novi rat Miloša i Rake

Maskota prvog i drugog serijala "Farme“, dobroćudna krava Bilja, uginula je nekoliko dana pred veliko finale! Kako otkriva magazin "Puls“, nesrećna životinja je crkla najverovatnije zbog nebrige farmera i činjenice da su najmanje vremena provodili u štali.


Ipak, pravi razlog Biljine smrti ostaće nepoznat jer njena vlasnica Dragica nije želela da se radi obdukcija, tako da o uzrocima može samo da se nagađa, piše beogradski list "Alo".


"Bilja je uginula. Ne znamo tačno od čega. Neko antitelo jeste u pitanju, a šta tačno, mogla bi da pokaže samo obdukcija, koju produkcija nije želela da radimo", rečeno je u veterinarskoj ambulanti.
 

Firči: Topalko će dobro zbrinuti tele

 

Muzičar i bivši farmer Ivan Fece Firči kaže da mu je žao zbog Bilje i da se nada da će njeno tele Topalko biti dobro zbrinuto:
- Osim Rake, niko od nas nije profesionalni farmer niti se ikad brinuo o životinjama na nekom seoskom imanju. Uzevši u obzir to koliko smo bili priučeni, mislim da smo se dobro brinuli o njima. Žao mi je što je uginula, ali, zaboga, ljudi umiru, pa i životinje, dešava se. Ne treba toliko dizati prašinu u vezi s tim. Žao mi je Bilje, ali siguran sam da će Topalko (tele) biti dobro zbrinuto - rekao nam je Ivan Fece Firči.

No, ovo se ispostavilo kao povod za još jedan rat između Miloša Bojanića i Rake Radovića, dvojice ljutih protivnika na farmi i osoba koje su najviše vremena provodile u štali. Bojanić je tako kao glavnog osumnjičenog naveo bivšeg političara.

"Bože, što se diže sada tolika prašina oko jedne krave. Pa nije to za 'Pink' ništa, jedna krava manje-više", rekao je pobednik "Farme“ za "Puls" i dodao:

"Jedino znam da i ako je neko kriv za njenu smrt, to nisam ja. Svi znaju da je Raka bio zadužen za krave, a ja sam vodio koze. Raka nam je govorio da sklanjamo te kanape, ali ja se sećam i da ga je Dragica, Biljina vlasnica, opominjala nekoliko puta da skloni kanap koji je nekoliko puta ostao s njene leve strane", rekao je Miloš.


Međutim, Raka Radović kaže za naš list da je Bilja uginula zbog toga što već godinama jede kanape u štali:


"Ona je alava i pojela je sve kanape! Nisu te kanape sklanjali ni u prvoj sezoni i u sebi je sigurno imala 300 komada!", kaže Radović, a na Miloševe prozivke da je on odgovoran, besno odgovara:


"Konjina jedna, bosanska buzdovančina! Pobeg‘o je pre 40 godina sa sela, šta on zna o kravama?! Konjina jedna, đubre jedno smrdljivo... On se brinuo o kozama? On?! Pa što je onda jedna dobila upalu vimena i mleko joj je krvavilo? Sram nek ga bude!", završava ogorčeni Raka.


Bojanić nije želeo da ulazi u dalju prepirku sa svojim doskorašnjim cimerom, pa je njegove reči kratko prokomentarisao: "To je Raka, onakav kakvog su ga svi videli na farmi!"
 

POVEZANE VESTI

Petak 09.07.2010. 16:58
Da je Raka pametan kao sto nije, odmah nakon izbacivanja sa Farme povukao bi se u duboku ilegalu i pustio druge da i dalje prikazuju sebe u najgorem izdanju, a njegovo slihtanje radionickom klanu, primitivizam i slab karakter narod bi zaboravio. Da li Raka u svom okruzenju ima nekog mudrog i dobronamernog da ga posavetuje da prestane sa daljim srljanjem u blamiranje i da ucuti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online