Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.07.2010.
09:16
Vestionline A

Zorica Brunclik konačno progovorila

Deset dana nakon završetka rijalitija "Farma" pevačica Zorica Brunclik je konačno progovorila za medije. Ružičasta ledi poručuje da će tužiti Miloša Bojanića i otkriva da joj se Duda Ivanović, majka Mine Kostić, izvinila za sve ružne reči koje je njena ćerka izgovorila iza pevačicinih leđa.

Jedna od svađa Miloša i Zorice na "Farmi"

"Čula sam da je Mina na 'Farmu' ušla da bi me raskrinkala! Muka je naterala da uđe u rijaliti, jedino tako mogu da razumem odluku da ostavi šesnaestomesečno dete. Prijatno sam se iznenadila kad mi se njena majka javno izvinila. Tim gestom je nokautirala svoju ćerku! Mina misli da me tangira bivša žena mog muža, a ne shvata da je samo ponizila tu pevačicu kad je uz njenu pesmu 'razdrljila' svoj dekolte", kaže Zorica Brunclik.

Nikad više u politiku

 

Pevačica, koja je svojevremeno zbog članstva u JUL-u i druženja sa tadašnjom prvom damom Srbije Mirom Marković bila medijski šikanirana, kaže da je politika više ne zanima. "Ne želim da se bavim politikom. Nikad više sebi ne bih dozvolila da me iko omalovažava time što će pričati u kojoj sam stranci. Prijateljstvo sa Mirom Marković mi je ostalo u lepom sećanju, ali ne želim da komentarišem u kakvim smo odnosima sada", poručuje Brunclikova.

Mina je u finalu rijalitija teatralno otpevala pesmu Vesne Zmijanac, bivše supruge Zoričinog muža Miroljuba Aranđelovića Kemiša, i raširila dekolte.


Brunclikova tvrdi da će joj Miloš Bojanić platiti za sve neistine.


"Miloš je previše laži izneo o meni, a najveća je da smo suprug i ja dobili stan dok sam bila u JUL-u. Nakon njegove izjave da me treba kamenovati osvestila sam se i odlučila da se oglasim u medijima. Podneću tužbu, pa neka oni odluče koliko novca je realno da mi se isplati. Inače, na Bojanića uopšte nisam ljubomorna, samo mi se ne dopada način na koji je došao do pobede", kaže pevačica, a prenosi "Press".
 

Zorica tvrdi da je na "Farmi" očvrsnula i shvatila da sreću čine samo male stvari.


"Pre ulaska na 'Farmu' bila sam previše razmažena! Međutim, kada sam toliko vremena provela odvojena od supruga shvatila sam da sreću čine male stvari. Nisam želela sa komuniciram sa medijima da bih uživala u ljubavi sa Kemišom. Jedva sam čekala da izađem da bih se ljubila, grlila i pravila planove za budućnost. Moj muž nije papučić koji trči za mnom, već jedan gospodin kome su porodica i žena na prvom mestu", kaže ona.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online