Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 12.05.2017.
10:11
alo.rs A

Učesnica "Parova" ucenjivala ministra?

Zerina Hećo je nedavno ušla u rijaliti "Parovi", gde je unela opštu pometnju, ali malo ko zna nešto o njenom životu pre pojavljivanja pred kamerama.

youtube.com/Parovi TV HAPPY
Prvo silikoni, pa onda Parovi: Zerina Hećo

Naime, kako "Alo!" saznaje, atraktivna Bosanka je bila u vezi sa jednim ministrom iz regiona koga je kasnije ucenjivala. Ona mu je pretila da će javnost saznati za njihov odnos ukoliko joj ne da novac.

- Zerinu znam veoma dugo i znam mnoge stvari koje je radila. Možda će joj smetati što pričam novinarima, ali mislim da je vreme da se sazna istina. Ona je bila u vezi sa jednim ministrom iz regiona i dok su bili zajedno, bilo im je lepo. Viđali su se redovno, on joj je svašta poklanjao i činio. Bila je baš srećna sa njim, ali, prosto, došlo je do toga da se rastanu i ona je želela tu situaciju da iskoristi - kaže izvor koji poznaje učesnicu "Parova" i nastavlja:

- Pre nekoliko meseci ona je počela da šalje poruke i njemu i njegovim bliskim saradnicima. Pretila je kako će celu njihovu vezu otkriti u javnosti ukoliko joj ne da novac. On je pokušao to da izbegne, ali kada je seo i razmislio, shvatio je da će ona to stvarno uraditi. Zerina je neko ko ne razmišlja o posledicama, ona sve radi u trenutku. Zbog toga je i taj političar odlučio da joj isplati novac. Ona je od tog novca ugradila silikone, i to mesec dana pre ulaska u rijaliti.

Inače, Zerina je u rijalitiju ispričala da ima dečka Matu, koji podržava njenu suparnicu Dalilu Mujić, pa je zbog toga želela da napusti "Parove". Ona nije želela da otkriva ime svog dečka u rijalitiju, a ostali učesnici tvrde da znaju ko je on i čime se bavi.

- To pitajte učesnike koji se isključivo služe prljavim trikovima i lažima, ne gledajući koga će povrediti. Igranje takvih igrica im je jedino oružje u rijalitiju. Kada im se postavi konkretno pitanje ko je Mate, tada se utišaju, nemaju šta da kažu ili ignorišu pitanje. Možda je to zbog toga što apsolutno nemaju predstave, samo smišljaju scenario jer osete konkurenciju koja se služi istinom - ispričala je nedavno Zerina, a njena rivalka Dalila je nedavno otkrila da je Mate oženjen i da ima dvoje dece.

- Ja sam istinu rekla nekoliko puta. Razveden čovek. Ne razmišljajući, uključuju njegovu porodicu, što je znak da apsolutno nemaju predstavu ko je on. Dalila je jednom videla Matu i odjednom zna gde živi, gde ima stan, koliko devojaka je imao i ima, a pritom tvrdi da je oženjen. Kotradiktorna priča, što je znak da i ona sama smatra da je ugrožena, te se pogubila. Zna njegovo ime i fizički lik i to je sve. Ja ako nešto prećutim, ne znači da sam slagala - rekla je Zerina, a nakon nekoliko dana otkrila da se njen dečko zove Romeo Savić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online