Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 01.02.2017.
10:06
alo.rs, Vestionline A

"Hrvati su hteli da ubiju moju majku!"

Tužne životne priče učesnika rijaliti programa "Parovi" svakako su nešto o čemu bi se mogla snimiti posebna emisija.

facebook.com/Zadko Sila
Takmičarka "Parova", Teodora Radojičić, rasplakala je ukućane svojom teškom pričom

Malo malo otkrijemo da su pojedini takmičari imali život kao iz kriminalističkih romana.

Jednu takvu priču sa ukućanima, ali i gledaocima, podelila je Teodora Radojičić, pobednica rijaliti programa "Snajke" i takmičarka u "Parovima". 

Naime, tokom poligrafskog ispitivanja je odgovarala na privatna pitanja, koja su joj otvorila neke stare rane. Jedno se ticalo i njenog odnosa sa majkom, koju Radojičićeva nije videla godinama.

- Kada sam krenula u sedmi razred, majka mi je saopštila da odlazi na put od dva dana. Ostavila mi je nešto novca u stanu i otišla. Kako je prošlo više od nedelju dana od njenog odlaska, potražila sam je kod njene prijateljice koja je navodno otputovala sa njom. Kada je videla u kakvom sam stanju, priznala mi je da je moja majka uhapšena i da je u zatvoru u Hrvatskoj. Sarađivala je s Albancima i bila je uhapšena zbog prodaje droge - otkrila je Teodora i šokirala kako ukućane, tako i voditeljku Bojanu Ristivojević, koje je insistirala da Teodora nastavi sa pričom.

- Živela sam sama u našem stanu, a kako nisam imala novca da preživim, morala sam da se zaposlim. Radila sam na Zemunskom keju na bandžiju, gde je dnevnica bila 1.000 dinara - otkrila je Teodora.

Na pitanje gde je za to vreme bio njen otac, ona je dodatno šokirala ukućane.

- On je bio sa drugom ženom. Majka ga je prevarila sa jednim imućnim muškarcem i njega je to užasno zabolelo i povredilo - ispričala je Teodora.

Posle nekoliko godina, majku su joj iz zatvora u Hrvatskoj prebacili u Požarevac.

- Zajedno sa bakom, dedom i bratom sam otišla da je posetim. Nisam je prepoznala. Videla joj se tuga i izmučenost u očima. Ispričala mi je kako su pokušali da je ubiju u zatvoru u Hrvatskoj, i to više puta - ispričala je Teodora.

Teodora Radojičić je tokom poligrafskog testiranja u vili "Parova" izrecitovala pesmu koju je napisala svojoj majci, nakon čega je većina ukućana zaplakala.

Njena prijateljica Dalila Morano apelovala je na produkciju da pronađu Teodorinu majku i da je dovedu u rijaliti.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online