Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 24.12.2016.
00:22
Vestionline, mondo.rs A

Folker u surovom rijalitiju "Igre gladi"?!

"Igre gladi" u Sibiru - šokantni rijaliti za koji se prijavio i Halid Muslimović!

Vesti
Halid Muslimović vežba za rijaliti

U nesvakidašnjem rijalitiju u Rusiji, koji pre nalikuje filmu "Igre gladi" nego zabavnom TV programu. U ovom rijalitiju će biti dozvoljeno čak i činjenje krivičnih dela, a u njemu će učestvovati i nama dobro poznata folkerska faca - Halid Muslimović!

Oglas za "Igre gladi":

"Svaki takmičar će potpisati saglasnost za učešće i biti detaljno upoznat šta sve može da mu se dogodi. Šou će biti na teritoriji od 900 hektara, pokriven sa 2.000 kamera. Sve je dozvoljeno - tuče, alkohol, silovanja i ubistva", piše u oglasu za "šou".

Muslimović kaže i da će one koji ne mogu da izdrže ili se povrede evakuisati helikopterima, koji su jedino prevozno sredstvo u ovom delu sveta.

Šou će trajati devet meseci, u njemu će se  30 ženskih i muških takmičara, tačnije 29 plus Halid, boriti za nagradu od 1,6 miliona dolara, i u njemu će biti dozvoljeno baš sve, pa i činjenje teških krivičnih dela, kakvi su silovanja i ubistva!

- To je rijaliti koji će trajati devet meseci, a radi se o pravom preživljavanju u uslovima sibirske tajge, gde temperature mogu da se spuste i na minus 40 stepeni Celzijusovih. Sve je zaista ekstremno. Oko takmičara, koji se nalaze u pravoj divljini, svuda su medvedi i zmije, domaće životinje. Svaki igrač sa sobom može da ponese do 100 kilograma prtljaga u kojem mora imati dovoljno hrane i odeće i svega ostalog kako bi preživeo - rekao je Halid za "Avaz.ba".

Halid snima "ministarsku pesmu"

On dodaje da će pobednik dobiti veliku svotu novca, ali da bi se ušlo u ovo takmičenje, takmičar mora da osigura 150.000 evra. Ukoliko nema tu svotu, onda će moći da je osigura putem SMS poruka .

Zašto?!

"Ja sam spreman i prijavio sam se nakon razgovora s prijateljima, koji su mi to predložili. Doduše, moja porodica nije me potpuno podržala. Sin Enis je uz mene, on i komunicira s Rusima, ali supruga Adelisa i kćerka Lejla su protiv. Ali mislim da mogu da izdržim sve uslove ledenog Sibira. Organizatori veruju da će program pratiti više od dve milijarde gledalaca i to mi je pravi izazov. Ovih dana očekujem da mi jave iz Rusije jesam li ušao u njihov izbor", dodao je pevač.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online