Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 20.06.2010.
01:59
Press A

Seksa je bilo samo među životinjama

Dve nedelje pre velikog finala Milena Ćeranić napustila je ''Farmu", da bi se samo sedam dana kasnije vratila na imanje. Neposredno pre ulaska sa još nekolicinom bivših farmera Milena je u intervjuu za ''Press'' otkrila šta joj se sve desilo tokom proteklih dana, ali i zašto je žarko želela da se vrati u rijaliti.

- Mislila sam da to neću nikada izgovoriti, ali jedva čekam da uđem ponovo na imanje. Mnogo mi je drago što se vraćam. Jedva čekam da im vidim izraz lica kada me budu ugledali. Nisam mogla ni da pretpostavim koliko je bilo ogovaranja i šta su mi sve pričali iza leđa. Tek po izlasku sam videla koliko je bilo pljuvanja iza leđa, a ovamo cile-mile. Dvoličnost, troličnost, desetoličnost, to je ono što karakteriše ovogodišnje farmere. Jedva čekam da im vidim face. Ali, nisam tu da sudim, već da opraštam. A bog će da sudi. I ne sumnjam u božju pravdu nijednog momenta. S druge strane, za razliku od svih njih, ja se ne pribojavam njihovog izlaska i susreta sa njima zato što nikome ništa nisam pričala iza leđa i sve što sam imala da im kažem, rekla sam im otvoreno. Ne bih dozvolila da se stidim same sebe. Na sve gledam pozitivno i smatram da sam učešćem na „Farmi" samo dobila - rekla je Milena za ''Press''.

Primetila ''desetoličnost'' ukućana: Milena Ćeranić

Kakvi su ti utisci posle sedam dana provedenih na slobodi?

- Kratak je period da složim sve u glavi kako treba. Za sada je sve u redu. Ima i dobrih i loših komentara. Na svu sreću, ono što sam saznala po izlasku sa „Farme" je sušta suprotnost od onog što sam čula na ulici grada. A uz to, bilo je i toliko telefonskih poziva podrške.

Da li si gledala i analizirala snimke?

- Malo sam vremena posvetila tome. Videla sam nekoliko situacija. Jednostavno ne želim da se vraćam unazad. Želim da idem napred i da gledam što pozitivnije kako ulazak, tako i boravak i izlazak sa ''Farme".

Posle onakvih neprijatnosti koje si doživela na pijaci, da li si strahovala da izađeš na ulicu?

- Nisam se plašila. Postojala je možda neka doza neizvesnosti, ali nisam očekivala da će biti onako kako je bilo na pijaci.

Rekla si da nije bilo seksa između tebe i Nemanje. Da li ga je bilo uopšte?

- Nas dvoje nismo imali seks i mislim da je to dovoljan dokaz koliko poštujemo narod koji gleda ''Farmu''. A psovke nisu merilo nečega, pa psujemo svi. Možda ga je bilo među životinjama. Među ljudima nije.

Da li je vaše zajedničko učešće u rijalitiju učvrstilo ili poljuljalo vaš odnos?

- Naš boravak je pokazao koliko nas dvoje možemo. Pokušavali su da nas rastave, ali nisu uspeli i koliko god da se trude, neće uspeti, kako oni na ''Farmi'', a tako ni bilo ko drugi.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online