Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 14.10.2016.
09:59
alo.rs, Vestionline A

Maca Diskrecija: Poslanik SNS-a voli da ga jašem i gazim štiklama!

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, tvrdi da je dobila 5.000 evra od oženjenog poslanika i poznatog političara iz SNS-a Dragana Šormaza za seks.

instagram.com/macaprivatno
Maca Diskrecija i nije baš diskretna...

Ona kaže da je za taj novac političaru radila razne sado-mazo stvari u krevetu.

"Hteli ste ime osobe sa kojom imam seks i ko me je častio sa pet hiljada evrića. E, pa, izvolite - Dragan Šormaz voli seks u džakuziju i ima veliki ponos", napisala je Maca na svom Instagram profilu, ali je ubrzo uklonila fotografiju na kojoj je bio ovaj političar.

- Dragan voli da budem dominantna i da ga gazim štiklama. Takođe, voli da ga grubo jašem i da mu ga pušim do ja*a. I moram da priznam da ne može više od dva puta da sv*ši. Posle dva puta pada mu ponos. Hteo je da imamo seks bez kondoma, ali ja na to nisam pristala - otkriva Maca, prenosi tabloid "Alo!".

S obzirom na to da je do sada negirala da se bavi prostitucijom, novinare je zanimalo kako je došlo do toga da dobije i novčanu nadoknadu za seks.

- Mi smo se upoznali preko sajta. Tu ljudi traže seks, druženje... Tek kada smo se sreli, rekao mi je ko je on. Ja sam potom na internetu ukucala njegovo ime i videla da je mnogo poznat i jak. Zato me je i častio - sa osmehom dodaje starleta, koja pokušava da postane pevačica, i naglašava da se ne plaši da će zbog ovog priznanja imati probleme.

- Nisam se upoznao sa njom, a ne znam ni ko je ona. Baš me briga ko je šta napisao i rekao. Ne želim nikakva povezivanja sa rijaliti učesnicima - izjavio je Šormaz telefonom za "Alo!".

Inače, ovaj političar se 2012. godine po drugi put oženio sa izvesnom Sandrom. Svadba je bila u Smederevu, odakle je i mladoženja, a bračni par ima i dete.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.10.2016. 20:50
И Маца _ Секреција...Ава...Сораја...Станија и њима слична створења су брука и срамота за нормалне припаднице женског рода! Промоција ретардираних ку*рви којима ку**ц вири из свих могућих шупљина....дно дна...да нема даље !!!
Nedelja 16.10.2016. 20:47
Мала се јавно хвали ко је колико плаћа и шта коме када ради....? Мада сумњам да је ова сума од 5.000 евра, само "патка" за друге њене колегинице и сестре по занату ...да пукну од муке...!!!
Nedelja 16.10.2016. 20:51
Маца....пардон Маца - Секреција је једина маца која је константно у тјерању...сваки дан...24 сата....7 дана у седмици...свих 12 мјесеци и 365 дана у години...нон-стоп !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online