Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 14.06.2010.
10:30
Press A

Htela sam seks sa Nemanjom na ''Farmi''

Najkontroverznija učesnica rijalitiji programa ''Farma", pevačica Milena Ćeranić, u subotu uveče je izbačena sa seoskog imanja u Lisoviću. U intervjuu za ''Press'' Milena kaže da na ''Farmi" nije upražnjavala seks sa dečkom Nemanjom Stevanovićem iz poštovanja prema starijoj populaciji. Ona i dalje kategorički tvrdi da nikad nije poljubila bivšeg farmera Vladu, i dodaje da će stoički podneti ako, zbog nedoličnog ponašanja, bude izbačena iz ''Granda".

- Šta god da odluče Saša Popović i Žika Jakšić, poštovaću tu odluku jer radim za njihovu kuću. Mene je narod izabrao da budem ’’zvezda Granda’’, a ne Saša! Ako je narod izabrao da Nemanja i ja budemo izbačeni, neka bude tako. Poraz ne podnosim loše i, ako se to desi, hodaću uzdignute glave. Saša je pametniji od mene, bolje se razume u posao kojim se bavim i to što odluči biće najbolje i za mene i za njih.


Zašto si na ''Farmi'' toliko psovala?


- Dozvolila sam da loše stvari prevagnu, a imam veoma lepe, pozitivne strane koje nisu došle do izražaja. Bilo je mnogo burnih reakcija i ja se izvinjavam za svaku ružnu reč. Mislim da ne postoji čovek na Balkanu koji ne psuje. Žao mi je što sam se svima za stolom naje*ala mile majke i to je nešto što više ne mogu da izgovorim. Bila sam besna, povređena i to sam rekla u afektu.

Spekulisalo se da ste na „Farmi" Nemanja i ti imali seks.


- Poželela sam hiljadu puta, ali nisam pala u iskušenje da to uradim. Nije nam bilo lako tri meseca bez odnosa. Nisam htela da ga upražnjavamo na ’’Farmi’’ i mislim da smo tu pokazali koliko poštujemo stariju populaciju i svoje porodice. Da smo ušli odvojeno, mnogo bolje bismo prošli. Ja bih pobedila! (smeh)


Zašto si se zaklela u brata da se nisi poljubila sa Vladom, a nekoliko večeri pre toga, na njegovu konstataciju da su sve njegove bivše ’’dobre ribe’’, rekla si: ’’Hvala".


- Poslednji put kažem - nikada ništa nije bilo između nas dvoje! A on neka živi u svetu u kom god želi, to me ne interesuje. Nismo se poljubili! Ljudi koji su navodno videli naš poljubac ne znam u šta su gledali. Uvek ima onih koji te mrze i spremni su svašta da izmisle.

Mnoge organizacije za zaštitu prava žena smatraju da te Nemanja svojom ljubomorom psihički zlostavlja. Zašto to trpiš?


- Niko od vas ga ne razume, niti će ga razumeti. Ali, ja ga razumem i to mi je dovoljno. Nemanja je ljubomoran isto koliko i ja, odnosno kao svaki normalan čovek. Ljubomora je dokaz ljubavi, a ja sam se na „Farmi" uverila da me on voli najviše na svetu. Tamo su sva osećanja pojačana, a on se suzdržavao čak i da se poljubimo, zbog čega sam se ljutila.


Bivša Nemanjina devojka Dragana u nekoliko navrata je rekla da je lepša i pametnija od tebe. Kakvo mišljenje imaš o njoj?


- Da li je neko lep ili pametan meni nije bitno, ali znam da sam bolji čovek od nje! Mogu da pričaju šta hoće i da me gađaju lubenicama i jajima, ali ja sam kao osoba bolja od Dragane. Ona je jednom prilikom rekla Nemanji: „Reci svojoj devojci da mi se skine s vrata", a nije svesna da bih joj u oči rekla da sam joj stvarno bila za vratom.
 

Da li je moguće da Nemanja i Dragana ponovo budu zajedno?


- Nikad se ne zna! Ja sam savremena devojka koja realno gleda na svet. Živim u surovom svetu i kada bi se slučajno desilo da ponovo budu zajedno, ja bih im pružila ruku. Sve što ima između nje i Nemanje, što je bilo ili će biti, je njihova stvar. Ja sa njom nemam problem i ne osećam se krivom ni za šta.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online