Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 08.05.2016.
23:18
Vestionline A

Filip terao Dušicu da mu miriše polni organ!

Pevačica Dušica Grabović očigledno ne može da preboli bivšeg ljubavnika, manekena Filipa Đukić, pa pokušava na svaki način da ga uvredi.

printscreen youtube
"Ko, bre, smrdi"?

Ona je govorila drugim farmerima da maneken ne vodi računa o ličnoj higijeni, da se ne kupa često i da zbog toga smrdi, a kada je Filip to čuo pobesneo je i verbalno pevačicu napao. U jednom trenutku, tokom njihove svađe Filip je svukao gaće i pokazao pevačici polni organ tik ispred nosa.

- Ko se ne kupa po 17 dana?! Hoćeš da ti skinem sad gaće ovde, da mi pomirišeš ja*a, da vidiš da li smrde? Majmunice jedna, odvratna - besneo je Filip i nastavio:

- Kada sam te je*ao, nisam ti smrdeo?! Ti si laka devojka, lepiš se za svakoga. Pričaš da si sa nekim bila u vezi, a bila si u k*es kombinaciji. To što te neko poje*e, ne znači da si u vezi - siktao je Filip.

- Što se posle našeg seksa nisi okupala? Ni drugi put se nisi okupala. Prva ti nisi čista. Ja kad se oznojim, ne smrdim - ocrnio je bivšu partnerku Đukić.

Pored svega što joj je rekao i pošto ju je ponizio pokazavši joj polni organ pred svima, Grabovićeva je rešila da porazgovara sa Filip i raščisti sve nesporazume.

- Nisam ja krenula tebe da poljubim, nego ti mene. Postavlja se pitanje da li ti osećaš nešto prema meni, kada ti prvi krećeš da me ljubiš. Pristala sam zato što sam želela, ali ti si prvi počeo. Ne znam da li je to tvoja potreba i hir. Prihvatila sam tvoju igru, ali ti si je započeo. Što se ti igraš sa mojim osećanjima? Možda sam ja u fazi da te zaboravim, a ti mi ne dozvoljavaš, jer ne mogu da odolim. Nisam dovoljno jaka da odbijem tvoj poljubac - jadala se Dušica, dok je Filip sve vreme pokušavao da opravda svoje postupke.

- Ja nisam rekao da me ti ne zanimaš i da neću imati ništa sa tobom. Eto, dođe mi ponekad tek tako da te poljubim - pravdao se Đukić i dodao da je Dušica zapravo kriva, jer su njegovi poljupci kao droga kojoj zavisnik ne može da odoli.

POVEZANE VESTI

Utorak 10.05.2016. 20:51
То није Фарма, ни ријалити већ један најприземнији је***ник, парада кретена....дебила....болесника сваке врсте !!! Све њих треба у Лазу Лазаревића на један жешћи третман. Брука и срамота је шта се емитује са ТВ екрана, јер ту се не зна ни ко пије нити ко плаћа? Дјеца и омладина гледају....добијају искривљену слику и поремећене стандарде владања..... Младе цуре, дјевојчице добијају тако неке проститутке...старлете као узоре и идоле.... Ма страшно, да немам ријечи.....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online