Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 04.04.2016.
12:44
Vestionline A

VIDEO: Farmerke besnele, intervenisalo obezbeđenje!

Novi sukob izbio je u nedelju uveče na Farmi, a glavne akterke bile su Marija Mijanović i Ceca Jovanović, koje su se najpre častile uvredama, a potom su se i fizički sukobile.

youtube.com
Na imanju je uvek zanimljivo

Povod za sukob bilo je pitanje jednog gledaoca, kojeg je zanimalo da li Marija mrzi Cecu jer se svojevremeno zabavljala sa Gagijem. Marija je dala odričan odgovor, ali je ipak potvrdila da su Gagi i Ceca bili zajedno. Ona je otkrila i da je jedan muškarac, za kojeg se kasnije ispostavilo da je Baki, imao seksualne odnose sa Cecom dok ih je Gagi gledao, da bi potom i Gagi spavao sa njom. Ceca je dala drugačije objašnjenje:

- Gagi mene jeste smarao pre godinu dana i slao mi je raznorazne poruke na Fejsbuku. Slao mi je i slike svog polnog organa. Rekla sam mu da mi ne pada na pamet da budem sa njim jer mogu ćerka da mu budem. Imam te poruke i mogu da ih pokažem kada izađem. To zna i moj dečko, kojeg volim najviše na svetu - tvrdila je Ceca, ali nije uspela da završi jer je Marija prekinula urlikom.

- A zašto lažeš kada si bila u stanu kod drugog muškarca koji te je je*ao dok je Gagi gledao pa te je i on je*ao. Koliko si godina imala tada, ku*vo, hajde kaži - vikala je Marija.

- Možda tebe boli to što su ti spavala sa Gagijem da bi bila u grupi, pa zato tako pričaš - dobacila je Ceca Mariji, koja je najpre nije čula, a kada su joj ponovili šta je rekla, u besu je uzela flašu sa vodom i polila modelsicu.

Farmeri i voditelj jedva su uspeli da ih smire i razdvoje.

POVEZANE VESTI

Sreda 06.04.2016. 15:59
Ово стоке све похапсити и спровести у Лазу Лазаревића...да мало одморе и дођу себи, док још није касно! А у затвор са власником ТВ куће која овакво нешто дозвољва и толерише хаос и насиље! Ужас......
Nedelja 24.04.2016. 22:09
Ма и сам Патријарх Јерусалимски са свим митрополитима на окупу не може помоћи овој багри што се окупила на том имању! То није Фарма, ни ријалити већ један најприземнији је***ник, парада кретена....дебила....болесника сваке врсте !!! Све њих треба у Лазу Лазаревића на један жешћи третман. Брука и срамота је шта се емитује са ТВ екрана, јер ту се не зна ни ко пије нити ко плаћа? Дјеца и омладина гледају....добијају искривљену слику и поремећене стандарде владања..... Младе цуре, дјевојчице добијају тако неке проститутке...старлете као узоре и идоле.... Ма страшно, да немам ријечи.....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online