Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 28.03.2016.
20:42
Vestionline A

Zorica progovorila posle smrtnog slučaja: Evo ko je najviše razočarao!

Poznata pevačica i iskusni rijaliti igrač, Zorica Marković zbog smrtnog slučaja iznenada je napustila najpoznatije imanje u regionu, a ove okolnosti su razlog zbog kojih se pevačica se nije medijski oglašavala. Ipak, kada se situacija malo primirala, Zorica je otkrila da ima grip i da još nije sigurna da li će se vratiti u rijaliti, ali je zato rado prokomentarisala aktuelna dešavanja.

printscreen
Otvoreno o kolegama sa Farme

- Volim Lisović, to je jaka psihološka igra. Poznajem taj princip, meni je to zanimljivo i taj psihološki momenat mi je presudan. Razočarali su me dok sam još bila tamo, tako da sve što sada gledam je očekivano, nema tu puno razlike. Ipak, Vesna me je najviše razočarala, zato što ona nije za to, ona ima svoja gledišta, ja svoja i tu se jednostavno ne slažemo. Njeno ponašanje mi se ne dopada, ali to neće pokvariti naše prijateljstvo. Nije dovoljno samo biti ime, nešto treba i da pokažete, a ona to nije uradila.

Iako je svesna da je sve igra, pevačica je priznala da bi, u slučaju da se vrati, promenila ponašanje prema nekim farmerima.

- Ako se budem vratila promeniću se prema onom MC-u. Taj čovek ne znam ni ko je, mislila sam da je neko drugi, to što on radi je smešno. Pretvoriti “Farmu” u repovanje je ideja, ali njemu to ne ide. Iritira me, smatram da je i inače folirant. Isto tako i Zorica Keva, jer ne može da pljuje Vesnu. Dok sam bila tamo Vesna je htela da budemo dobre sa njom zbog hrane, ali pusti to, ne može tako da se ponaša. A žao mi je Marine Perazić, napadaju je kao osice, a ona se samo peca - rekla je Markovićeva na priče o taktikama, foliranju i udruživanju, odgovorila je ovako:

- Nikola i Nemanja najviše taktiziraju. Mislim da niko ne pokušava da mi se “šlepa”, jer o svima sve znam i znaju da ne bi dobro prošli da tako nešto pokušaju. Svima sam rekla šta da mislim i tu nema velike filozofije. Ne interesuje me ko će šta da misli, dok se Vesni stalno šlihtaju. Ona žena ima svoju publiku i fanove, ali ti ljudi neće voleti nekoga ko joj se prilepi. Pa ovaj Nemanja joj iz suknje viri. U zabludi su, ne mogu ostali da budu Vesna ili Golubovićka. Lako je filozofirati na izgrađenu priču i blejati po imanju. Ni na koga nisam ljubomorna, ali ružno je pričati. Kada je Mića došao svi su se zgražavali na njegovo psovanje. E to je foliranje, kao da nikad psovku nisu čuli.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online