Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.05.2010.
14:47
Mondo rs, Svet rs A

Farma: Ćeranići, dajte pare za klevete!

Bivši farmer Vladimir Stanojević u intervjuu magazinu "Svet" kaže da je Nemanja tokom jedne svađe ošamario Milenu, ali i da on neće imati milosti prema njima i tužiće "Ćeraniće" za klevetu.

 Nemanja je ošamario Milenu : Vlada otkriva tajne sa Farme
 

Popularni voditelj je otkrio i detalje koji su "promakli" kamerama, a najveću paljbu je osuo po Milošu Bojaniću koji je, da ne bi išao u duel, farmerima nudio letovanja,vozačke dozvole, pa čak i krv.

"Miloša nisam ja nazvao goveđom glavom, samo sam citirao Acu Lukasa. Morate priznati da je duhovito. Nego, nije se Miloš bavio samo Acom, pola estrade je pljuvao. O Tanji Savić je pričao da se zabavljala sa oženjenim muškarcem koji ima problema sa zakonom, kako joj je on kupovao garderobu, pa joj je nakon raskida sve oduzeo i dao Mileni Ćeranić. Sve i da je to tačno, ne mogu da razumem da u javnost iznosi intimne stvari svojih kolega."

Vlada tvrdi i da je Miloš farmerima pred duel sa njim, pod uslovom da mu ne daju štapić, obećavao svašta.

"Dragani je obećao besplatno letovanje, Sajku vozačku dozvolu, a Mini, verovali ili ne - krv, da se pobratime. Užas! Ne polazi mi za rukom da pronađem odgovor zašto mu je toliko stalo da što duže, da ne kažem do kraja ostane u Farmi. Biće da mu je u stvarnom životu mnogo dosadno čim se toliko uživeo."

Voditelj kaže da jedva čeka da Milena i Nemanja budu izbačeni jer će ih tužiti za klevetu.

"Sve gnusne laži koje su rekli o meni neka dokažu i na sudu. Žao mi je samo što će sav novac koji su zaradili učešćem u rijalitiju morati da prebace na moj račun. Nemanja je malo nezgodan momak. Na Farmi je umeo da pretera... Jedne noći, posle ko zna koje svađe, nekoliko nas je čulo pljesak koji je dolazio iz kupatila, u kom su, gle čuda, bili Milena i Nemanja. Takođe, ona se kasnije jednoj svojoj koleginici požalila da ju je dečko ošamario."

Za famozni poljubac kaže da je čekao pravi trenutak da ga obelodani.

"Konsultovao sam se i sa psihologom kako osobi koja je opsesivno-posesivna jednu takvu vest najbezbolnije predočiti. Međutim, mešanjem ostalih farmera sve je ispalo kako ne treba. Takođe, Milena mi je jednom prilikom kroz zube nabacila: 'Molim te, pazi šta pričaš', misleći upravo na poljubac, jer očigledno nije želela da njen dečkić za isti sazna", rekao je Vlada za "Svet".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online