Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.05.2010.
12:00
V. Tasić - Vesti A

Pomogao sam Milošu, a on proziva Zoricu

Miroljub Aranđelović Kemiš ne voli da razgovara s novinarima, ali otkako je njegova supruga Zorica Brunclik ušla na "Farmu", osim gostovanja u nekoliko emisija, kategorički odbija da govori za medije.

Ne razmišljam o ženinoj pobedi: Miroljub Aranđelović Kemiš

Najveći deo vremena provodi ispred malog ekrana prateći šta se događa na najpoznatijem imanju u Srbiji i priznaje da je zgrožen ponašenjem pojedinih VIP seljaka.


- Čudim se kako Zorica izdržava. Teško je nama koji to gledamo, a mogu misliti kako je tek njoj. Šta da kažem kada se sve vidi. Bilo kakav komentar je suvišan. To je zaista svojevrstan dobrovoljni zatvor, nisam mislio da će biti tako. Brojim dane do njenog izlaska sa imanja - kaže Kemiš za "Vesti".


Da li veruje u pobedu vaše žene?


- Ne znam, ni ne razmišljam o tome. Nezahvalno je davati bilo kakve prognoze. Biće onako kako narod kaže. Ona se zaista odlično drži, ali to ne mora ništa da znači. Ma, samo da ona bude dobro.
 

Zorica Brunclik na ''Farmi''

Priča se da ste se i vi ozbiljno naljutili na Miloša Bojanića zbog njegovog ponašanja prema vašoj supruzi?
 

- Opet ne znam šta bih rekao... Ja sam Miloša Bojanića odveo u "Diskos" i uradio mu ploču koja je prodata u 250.000 primeraka. Odnosi između njega i Zorice se često menjaju, pa ćemo videti šta će biti kada izađu sa Farme. Možda se posvađaju zauvek, a možda se i pomire.
 

Šta vas je najviše zabolelo za ova dva meseca, koliko je Zorica na "Farmi"?
 

- To što je Miloš moju ženu nazvao neuspelom ministarkom. Muka mi je više od te priče koja se provlači "sto" godina. Niti je iko Zorici nudio da bude ministarka, niti bi ona to ikada prihvatila. U sve živo mogu da se zakunem da je tako.
 

Zašto ste pozvali bivšu suprugu Vesnu Zmijanac da stane u Zoričinu odbranu?
 

- Zato što je i to jedna od suludih priča koje se provlače decenijama. Vesnin i moj brak je već bio gotov kad sam započeo vezu sa Zoricom. Lepo je što se Vesna zaista oglasila u nekim novinama i to potvrdila. Nije Zorica nikome otela muža!
 

Zašto izbegavate novinare?
 

- Ne vidim svrhu da bilo šta pričam, jer sve što kažem ljudima je materijal za nekakvu priču. O Zorici i meni se pisalo mnogo neistina, strašno smo propatili zbog toga. Uvek su svi znali bolje o nama nego mi sami, čak i koji broj cipela Zorica nosi.
 

Da li vas je pogodila priča o navodnom romskom poreklu vaše supruge?
 

- Eto, i to su mi drugi ljudi otkrili, jer nisam znao da je Zorica romskog porekla. Neko je hteo da mi "otvori oči", što je suludo. Da zaista ima romsko poreklo nikad to ne bi krila. Izgleda da je mnogima duhovna hrana da razmišljaju o Zorici Brunclik i smišljaju priče o njoj. Šta onda ja da kažem kad se sve vrti ukrug. Neka pričaju oni koji "bolje znaju"!
 

Novac je sve pokvario

 

Bili ste jedan od najboljih kompozitora na ovim poslovima, zašto ste prestali da komponujete ?


- Postalo mi je mučno, teško podnosim neke stvari. Recimo, sretnem pevača, a on me pita: "Pošto ti je pesma?" Kao da me pita:"Pošto prodaješ parče duše?" Novac je sve pokvario. Zato žalim za starim, zlatnim vremenima kad smo se svi takmičili ko će napraviti lepšu pesmu i mogli da živimo od tantijema - iskren je Kemiš.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online