Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 06.01.2016.
12:55
telegraf.rs, Vestionline A

Šešelj: Mitrović mi je nudio 100.000 evra da ostanem na Farmi!

"Ja sam bio 12 godina u jednom rijalitiju. Tamo kamere isto non-stop snimaju, ali se ti snimci ne emituju", našalio se lider radikala.

Tanjug
Šešelj se lepo provodio dok je bio u rijalitiju

Lider SRS-a Vojislav Šešelj je u emisiji kod Ognjena Amidžića između ostalog pričao i o svom kratkom učešću u rijaliti šou "Farma".

Naime, on je rekao, ne znamo da li u šali, da li u zbilji, kako mu je Željko Mitrović nudio 100.000 evra kako bi ostao do Nove godine na imanju u Lisovićima.

On je svoj kratak ulazak na "Farmu" prokomentarisao kao dobar marketinški potez, ali je ponovio da ipak nikada ne bi učestvovao ni u jednom rijaliti programu.

Na kraju je dodao u šali da je svoje vreme u Hagu iskoristio kako bi drugima zagorčao život.

POVEZANE VESTI

Sreda 06.01.2016. 13:11
ПОБЕДИЋЕ РАДИКАЛИ.. У Србији после свега слободе се ватра пали историју нову пишу Шешељеви радикали Победиће радикали биће, биће све у плавом наша земља има људе који мисле својом главом Није лако али полако много мора да се мења док су са нама радикали биће правде и поштења Победиће радикали биће, биће све у плавом наша земља има људе који мисле својом главом Воја Шешељ, Тома, Маја Аца, Стево и остали све би дали за Србију то су прави радикали Победиће радикали биће, биће све у плавом наша земља има људе који мисле својом главом. ------------------------------ ДОБРО ЈУТРО ПРЕДСЕДНИЧЕ. Над Земуном лепо свићу јутра плава зора ко небо се плави а Војвода Шешељ још једну победу слави Дунавом бродови пролазе у разне луке одлазе са Гардоша вила кличе добро јутро председниче Над Земуном лепо свића јутра сјајним Сунцем обасјан је цело а Војвода слави јер народ је тако хтео Дунавом бродови пролазе у разне луке одлазе са Гардоша вила кличе добро јутро председниче Над Земуном лепо свићу јутра освануће градови и села победиће Шешељ славиће ће Србија цела Дунавом бродови прилазе у разне луке одлазе са Гардоша вила кличе ДОБРО ЈУТРО ПРЕДСЕДНИЧЕ. ---------------------------- Ој, Шешељу. Војвода и радикали за све зло су први знали и на време рекли свима шта ће бити са Србима Ој Шешељ спаситељу српски народ има жељу да нам будеш прави вођа по узору Карађорђа Ти си Војо наша дика рођен си за председника од Кордуна до Петровог села Србија је за те цела Ој Шешеље спаситељу српски народ има жељу да нам будеш храбри вођа по узору Карађорђа Крајишници нек не брину вратићемо сву Крајину Кордун, Лику и Банију целу западну Србију Ој Шешељу спаситељу српски народ има жељу да нам будеш храбри вођа по узору Карађорђа Од Кордоша па до Трста крстиће се са три прста а од Трста до Билеће крстиће се и ко неће све од Скопља па до Сплита Воја Шешељ да се пита Ој Шешељ спаситељу....
Sreda 06.01.2016. 13:18
Војо, Војиславе. Има један човек ком се свако диви један човек који за Србију живи Твоје име увек Срби ће да славе сви смо ми са тобом Војо,Војиславе Има једно срце топлије од сунца једно срце које за Србију куца Јунак један има и од тога више један јунак који за Србију дише. ------------------- Патриоте ми смо И најтврђе срце може некад сузе лити, ал радикал не може издајица бити Људи са два лица никад били нисмо и у срцу и на делу патриоте ми смо И искрена душа може некад тајну скрити, ал радикал не може издајица бити И најлепши осмех може некад тајну скрити, ал радикал не може издајица бити. ---------------------- Потомак Ја сам унук српског капетана славног борца са Кајмакчалана, по њему ми кума име дала потомак сам старог радикала Земљо моја славних потомака пробуди се буди увек јака буди оно што си некад била ој Србијо земљо моја мила Браћо моја српски радикали свако своје нек чува и брани, браним и ја,браним Богу хвала потомак сам старог радикала Вечнаја памјат борцу са Солуна опеваном са гусларских струна, са поносом славимо им славу вечнаја памјат српском радикалу. ----------------------------------- Дуг је пут до правде Дуг је пут до правде и до истине, али док је војводе нек Србија не брине Дигнимо чаше у његову славу за здравље и срећу нашем Војиславу Други би да кроје наше судбине, али док је војводе нек Србија не брине Чекају нас кажу тешке године, али док је војводе нек Србија не брине. ------------------------ Србија се у Шешеља куне Запевајмо браћо радикали као некад преци што су знали, ој Србијо велика и славна ој Србијо бићеш радикална Запевајмо браћо радикали као што смо одувек и знали, свирај брале нек одјекну струне Србија се у Шешеља куне Запевајмо и кад није лако браћо моја то не може свако срце,душа нека се разгали нека пукну сви наши душмани Запевајмо и мило и гласно коме није нека буде јасно Србија је мајка ко је воли, а маћеха ко наноси боли.
Sreda 06.01.2016. 14:13
Najveca podguzna muva u Srbiji .Cak je vece goovnno i od Vuka Draskovica . Za dve mandata cuclace kuuraac Vucicu u direktnom prenosu na Pinku .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online