Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 24.12.2015.
17:52
Pulsonline A

"Slađa je divljački tukla Golubovićku dok se ova nije onesvetila"

Ružica Veljković, Maca Diskrecija i Miki Đuričić potvrdili su na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu da je Slađana Petrušić u "Parovima" tukla i šutirala Jelenu Golubović, posle kraće svađe. Njih troje su izvedeni iz rijalitija da bi svedočili o ovom incidentu.

Printscreen
Danima su se njih dve svađale i "bockale" dok Slađi nije "pao mrak na oči"

Saslušavani su potvrdili da je napad na Golubovićevu bio - strašan.

Maca je navela da je tuča izbila kada je rediteljka pomenula Slađani poreklo, ali da nije vređala, niti psovala.

- Tad je Slađa odgovorila: "Evo sad ću da ti kažem ko sam ja" i potrčala da je udari. Jelena je začepila uši, a pošto je sedela na stolici, Slađana je pritrčala, oborila na pod i bacila na pločice. Pritrčala sam da dam Jeleni jastuk da se zaštiti, ali Slađana nije prestala da je bije, sve dok nije ostala bez svesti. 

Naizmenično ju je šutirala nogama u stomak i udarala pesnicama u glavu. Strašna scena. Mnogo sam se uplašila. Tako nešto nisam videla u životu. Za malo pa nasmrt - ispričala je Maca.

Ružica je izjavila da joj je bilo veoma neprijatno, jer je prisustvovala veoma ružnoj sceni:

- Iskreno se nadam da će Slađa biti adekvatno kažnjena, i da će uskoro završiti u zatvoru, jer je to zaslužila. I dalje je vrlo agresivna prema svima.

Posebno je zanimljivo da je Miki Đuričić, kog su u tom trenutku šišali, scenu tuče posmatrao u ogledalu.

- Danima pre toga su se podbadale i prepirale. Slađana je pritrčala Jeleni i počela da je udara, kao da je pomahnitala. Dok su ostali shvatili šta se dešava, Jelena je već ležala na podu. Lično se nisam uplašio, ali nisam mogao da verujem da neka devojka može tako da prebije drugu. Tukla ju je k'o da je muškarac. Strašno - ispričao je pčelar iz Kupinova.

Sledeće nedelje će, navodno, iz vile "Parova" biti izvedeni Željko Stojanović i Uroš Ćertić, koji će takođe davati iskaz o događaju. Posle njihovog saslušanja, kao i svedočenja frizera koji su prisustvovali tuči, tužilaštvo će odlučiti da li će se Slađani Petrušić suditi za nasilničko ponašanje i nanošenje telesnih povreda Jeleni Golubović.

Podsetimo, incident se desio sredinom oktobra, i tada je protiv hrvatske pevačice podneta krivična prijava za nasilnično ponašanje. Inače, za to delo zakon, u zavisnosti od okolnosti, predviđa kaznu od šest meseci do pet godina zatvora.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online