Nedelja 23. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 19.05.2010.
12:58
Press rs A

Branka Bojanić: Samo da mi Miloš preživi

Branka Bojanić (34), supruga folk pevača i učesnika "Farme" Miloša Bojanića (59), zabrinuta je za zdravlje svog muža.

Zamalo da dva puta dobije infarkt na Farmi : Miloš Bojanić
 

Branka, kojoj je u ponedeljak uveče pozlilo kada joj je suprug javno poručio da je pred infarktom, kaže da joj je dosta svega i da proklinje dan kada je on ušao u taj šou.

"Farma" najgledanija emisija u ponedeljak

 

"Farma" je u ponedeljak bila najgledanija emisija na svim televizijama sa čak 3.593.569 gledalaca. Od deset najgledanijih emisija na svim televizijama, četiri su bile sa Pinkovog seoskog imanja. "Pregled dana" u 20 časova imao je prosečni rejting 20 odsto, "Farma" uživo uveče je zabavljala svakog drugog gledaoca, a u 22 sata je dostigla vrh sa fantastičnim minutnim rejtingom 28 odsto,  ili sa dva miliona gladalaca u jednom minutu.

 

I "Farma" uživo pre podne i po podne imale su prosečne rejtinge preko 10 odsto, što je vrhunska gledanost u to doba dana. Prolećna "Farma", iako još nije završeno emitovanje, oborila je rekorde jesenje "Farme", jer ju je već videlo 6.562.149 gladalaca, što je 93 odsto mogućeg auditorijuma.

"Verujte, toliko sam potresena da mi je u ponedeljak pozlilo! Proklet bio dan kada je Miloš ušao u taj šou! Narušila sam svoje zdravlje gledajući "Farmu", gde ga svakodnevno maltretiraju. Protivila sam se njegovom ulasku! Sve bih dala da izađe, ma tukla bih ga koliko sam ljuta na njega šta je to sebi dozvolio", ogorčena je Bojanićeva žena.
 

Branka kaže da se plaši za Milošev život.

"Ljudi, on je težak bolesnik već godinama! Ima visok pritisak i stalno pije lekove. Miloševa sestra je umrla u 48. od srca, a majka se šlogirala, zato se plašim za njegov život. Ostali farmeri misle da se on folira! Gledam kako ga Maca napada i nabeđuje ga da koristi svoju bolest da bi osvojio publiku. Šta treba tom Maci da napada bolesnog čoveka?! Pa, svi su lepo videli kako usporeno govori jer je pod lekovima. Brinem se za njegov život! Ne znam šta da radim, svaki dan zovem organizatore, a oni mi jedino kažu da je dobro. Samo želim da mi se vrati živ i zdrav", poručuje Branka.

Miloševa supruga osvrnula se i na najavu Ace Lukasa da će tužiti Bojanića jer je rekao da ga je lično video kako šmrče kokain.

"Ne bih da se mešam u to, to su njihove stvari. Oni su se i pre pljuvali po novinama! Miloš samo ne treba da priča o osobama koje nisu na "Farmi", jer to nije korektno", rekla je Branka.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online