Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 11.12.2015.
09:07
Vestionline, alo.rs A

Jelena ih poznaje: Maja je prostitutka, a Bebi Dol lopov!

Rediteljka Jelena Golubović i jedna od najvećih tračara u rijalitijima, ima nove "žrtve" - Maju Nikolić i Bebi Dol. Za Maju tvrdi da je prostitutka, a za Bebi da je lopov!

dailymotion.com/by KUD PUKLO
Živi za scenu i ogovaranja: Jelena Golubović priča, a Kristijan je pomno prati

Dok je sedela pored peći sa Vesnom Vukelić Vendi, rediteljka Jelena Golubović oplela je po Maji Nikolić. Iako se na svakom koraku svađa sa pevačicom, Jelena je rešila da ispriča šta sve zna o njoj.

- Ja sa Majom jesam dobra, ali se privatno ne družimo i ne znam ništa o njoj - započela je priču Vendi.

"Hoću li ja videti ku*ac večeras?" 

Rediteljka se tada nadovezala i optužila Maju za "skandalozno ponašanje". Reče bez blama to Golubovićka, kao da je njeno ponašanje besprekorno i za ponos. 

- Ja je znam, ali je izbegavam. Znala je da me zove po 20 puta da izađemo uveče. Onda ja nekad popustim i odem sa njom u grad. Izbegavam je zato što se ona skandalozno ponaša (?!), pravi scene. Kada smo bile zajedno sa mojim prijateljima iz sveta glume, pošto se opustila, Maja je rekla: "Hoću li ja videti ku*ac večeras?" Maja se nudi muškarcima, nema sa kim nije bila, spava sa njima i otvoreno traži novac za seks. To ceo grad zna i svi je izbegavaju. Ne znam šta se desilo sa njom, pa se tako promenila, raste u gadnu babu poput Zorice Marković - objasnila je Jelena Golubović.

"Gde su mamine pare?"

Drugom prilikom kada su se Jeleni i Vendi pridružili Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović, rediteljka je rešila da im ispriča kako je Dragana Šarič iliti Bebi Dol opljačkala njenu majku Svetlanu.

- Živela sam sa mamom i tatom u Kairu šest godina, a oni su se tamo družili i sa Bebi Dol, koja me poznaje još od vremena kada sam bila dete. Bebi je tada bila u šemi sa jednim ozbiljnim čovekom, tako je i došla u drugu zemlju da živi. Ne može ona meni tri dana da priča o kućnom vaspitanju i da sam ja nevaspitana, dok ona poštuje moju mamu. Kako to ona poštuje moju mamu, kada joj je ukrala pare iz novčanika! Jel nju njena mama tako vaspitala, da krade -pričala je Golubovićeva Staniji, Kristijanu i Vendi.

Farmeri su ostali u neverici, ali su se na kraju složili da je Jelenina priča istinita. Naime, oni su doneli taj zaključak na osnovu toga što Bebi Dol iako je dobra umetnica nikada nije zarađivala dovoljno za život, jer njena muzika nije komercijalna i kao osoba jako je teška za saradnju.

Inače, Jelenina mama je za Alo potvrdila sve što je njena ćerka ispričala o Dragani, ali nije želela još više da je blati.

POVEZANE VESTI

Subota 12.12.2015. 14:19
Ovi rijalitiji (a i njihovi gledaoci) i nisu tako losa stvar, danas sutra kada u Srbiji zagusti (kao i svuda u svetu) - covek moze mirne savesti da okrene svoja ledja a ne da ih patriotski podmetne.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online