Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.12.2015.
09:11
A. Zarić - Vestionline A

Ko o čemu, kur*a o poštenju

"Ne podržavam nasilje", reče Kristijan Golubović i ostade živ kada je prokomentarisao "nasrtaj" Semira Džankovića na Tamaru Đurić u "Farmi". Posebno je naglasio da je apsolutno protiv fizičkog nasilja nad ženama. Ironija ili licemerje, dvoumim se.

facebook.com
Ne budimo puni predrasuda, to su samo mišići, ožiljci i tetovaže, a one ne oslikavaju kakav je on u duši. A dobar je čovek, vredan poštovanja... Bar je tako u njegovom "matriksu"!

Hvali se Kristijan da je bivši kriminalac. U samom rijalitiju je pričao o brojnim nasilnim delima iz prošlosti, pominjao je zatvaranja u podrum, vezivanja (ne ona seksualne prirode) i maltretiranja na razne načine.

Čak je i tokom boravka u "Farmi" pokazao tu svoju crtu - osim vređanja farmera s kojima se nije slagao (koje spada u verbalno nasilje), pljunuo je i nasrnuo na "kraljicu silikona" Tijanu Đuričić "koja ga je užasno nervirala i provocirala". Nije je udario, ali ju je prevrnuo sa sve krevetom.

Još je otvoreno pitanje šta se desilo sa nosem Jelene Milošević, to jest ko ga je polomio - on (Kiki) ili ona sama.

Udario je i Radeta glavom i zbog toga je diskvalifikovan...

A Kristijan kao da je sve to zaboravio. Ili se pravi lud. Ili se prosto uživeo u ulogu "sada ispravnog čoveka" i potpuno izgubio kontakt sa stvarnošću, zaboravio na sadašnjost i prošlost. Osvrćući se na poslednji incident na "Farmi", Kristijan je počeo da morališe (šta je i radio tokom celog svog boravka na farmi) naglasivši da ne podržava nasilje (?!).

- Semir nije smeo da udari Tamaru. Nikako ne opravdavam nasilje na ženama, iako je Tamara (Đurić) pokvarena osoba. Da pljuneš, da prospeš nešto, pa hajde, mada ni to nije u redu. Znači, fizičko nasilje nad ženama, nikako. Takođe, mora da se poštuje integritet Srbije. Što se mene tiče, ne bih dozvolio da se tamo pevaju bilo kakve pesme koje mogu možda da povrede nečija nacionalna ilii verska osećanja, pa ni "Bože pravde" - naglasio je Kristijan za telegraf.rs, onako u svom maniru "ispravnog čoveka burne prošlosti".

Za samo nasilje nije okrivio Semira već Maju i Tamaru. Tipično za nasilnike, zar ne? Oni nikada ne pronalaze krivicu u sebi već u žrtvi, koja ih je "isprovocirala i naterala" da urade šta su uradili.

- Za celu frku su krive Majine i Tamarine provokacije. Vi vidite dnevne preglede i slične stvari, posmatrate dešavanja na jednom kanalu, a ne možete da shvatite šta se sve tamo radi. Ćutiš, trpiš provokacije, ali jednom pukneš. One, umesto da se istaknu radom, tolerancijom i na neki sličan način, biraju druga sredstva. Znaju da te stvari više ne mogu da se rešavaju kao devedesetih, i to koriste - konstatovao je Kristijan uz komentar da su farmeri uspeli da izbace njih dvojicu i da je sada "Farma" ostala bez glavnih favorita (možeš misliti). 

A nije da nije, trudio se Kristijan u "Farmi" da pokaže kako je ustvari dobar, plemenit, vredan, porodičan čovek i drugarčina; da se promenio; da je sada apsolutno pravedan i miran. Ali nije uspeo da odglumi do kraja...

Ne kaže za džabe naš narod: "Ko o čemu, baba o uštipcima, kur*a o poštenju, a kriminalac o moralu i pravdi".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online