Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 30.11.2015.
11:42
telegraf.rs A

Farma: Ko je prostitutka, a ko nimfomanka

Jelena Golubović ponovo će učestvovati u Farmi, a pred ulazak navodi da namerava da se bori kako bi pobedila ponovo u rijalitiju.

youtube.com/Dzon Travolta
Jelena objašnjava ko je lakog morala

- Videću kako će me ukućani dočekati. Ne očekujem da me svi zagrle, znam da će biti onih koji će me dočekati na nož i pokušavati da me napadnu - rekla je rediteljka, koja će ponovo učestovati u rijalitiju

Tamara je prostitutka

- Rijaliti je ogledalo društva, a Tamarino ponašanje je u skladu s današnjim vremenom. Navikla sam da su u rijalitiju starlete i prostitutke. Tamara je prostitutka koja voli da spava sa svakim koji je pogleda - navela je ona.

- Farmeri, čuvajte me se jer ću otkriti sve vaše tajne. Neću da me neko tamo pravi ludom, sve ću lepo u kameru ispričati i reći ono što znam za svakoga. A verujte mi znam dosta o njima - rekla je Jelena.

Ona je dodala: - Videću kako će me ukućani dočekati. Ne očekujem da me svi zagrle, znam da će biti onih koji će me dočekati na nož i pokušavati da me napadnu. Ima tamo zaludnih koji, jer ne znaju da budu zanimljivi, vole da se svađaju i prave problem

Golubovićeva je otkrila i kako će se ponašati prema Vendi.

- Ako meni Vendi pruži ruku, to ću i ja učiniti, u suprotnom, ne pada mi na pamet. Neću nikome ostati dužna, pa ni njoj. Moje je da ne dam na sebe i da se svakog trenutka borim za sebe i svoj obraz - navela je rediteljka.

Na red je došao i Lepi Mića. - Lepi Mića je prvi put izbačen zato što je imao sukob sa mnom, i to ne želim da se ponovo desi. Nadam se da se sada opametio i da pazi šta radi i kako se ponaša prema ženama. On je bio magacioner - rekla je Jelena Golubović.

Za kraj, Golubovićeva je objasnila šta misli o Maji Nikolić. - Čula sam već da me Maja Nikolić ogovara i priča kakva sam ja to pobednica. Ona je neko ko me u spoljnom svetu moli da se družimo i da izađemo zajedno. To društvo s kojim se družim više ne želi nju da vidi, već sa mnom da komunicira stalno. Zna se ko je Maja u glavi, neko ko ima strinine gene. Ona je smešna, tamo na imanju je dvorska luda, samo što nema kralja - rekla je Jelena.

Rediteljka dodaje: - Vrlo je navalentna, ona zna da kaže najružnijem muškarcu da je najlepši i vrlo je promiskuitetna. Ali da ti kažem, to što je ona takva i pored toga je nimfomanka, to je isključivo njena stvar. Ona je devojka veoma lakog morala - zaključila je ona.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online