Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 19.11.2015.
11:32
alo.rs, Vestionline A

"Rade će zaklati Gabrijelu na spavanju"

Osim kriminalca, starlete, klaberke i nekoliko diskutabilnih likova, "Farma" ima i proroka! Lepi Mića je naime predvideo da bi ljubavna saga između Gabrijele i Radeta mogla da se završi tragično jer "oni nisu kompatibilni".

youtube.com/AmiG Show
Izigrava proroka i(li) psihologa: Lepi MIća

- Videćete šta će biti ako se veza Gabrijele i Radeta nastavi posle rijalitija. On ima da je zakolje na spavanju jednu noć. Taj njihov odnos je propast jer ne umeju da vladaju emocijama i ponašanjem kako treba. On se izjede živ što ne može da je kontroliše. Videćete da će počiniti neku ludost iz ljubomore.

Gladao sam ga kako na žurki ne može da se kontroliše, pa kada je video kako ona vrcka i uvija se oko Kristijana, od besa je udarao šakom o sto. To nije normalno, a sve to radi i urniše sebe zato što njoj ne sme ništa da kaže. Skrenuo sam joj pažnju da ga ne izaziva, ali ona to namerno radi jer se on udvarao Tamari. Bojim se tih njihovih temperamenata i nje onako inadžijske - otkrio je Mića svoje sumnje koje ga muče.

On je nešto kasnije pokušao da objasni Gabrijeli šta mu se mota po glavi, ali se ona na to samo nasmejala.

- Ti nisi normalan čovek, kako možeš to da kažeš. Rade jeste impulsivan jer mu ne odgovara kada nije sve po njegovom i kada se neko ne ponaša po njegovoj zamisli, ali nije lud, Mićo - u neverici je vikala Gabrijela, dok se pevač krstio.

- Govorim ti kao svom detetu jer sam stariji, prošao sam mnogo toga, pa mogu da vidim, a ti radi kako hoćeš - poručio joj je farmer i otišao.

S njegovim mišljenjem slaže se delimično i Miloš.

- Rade je težak karakter koji misli da sve najbolje zna, a Gabrijela je opasna. Ne znam da li će moći da funkcionišu kada izađu, kada i ovde malo, malo, pa vade oči jedno drugom - prokomentarisao je Miloš.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.11.2015. 21:13
:D)) pisanje po dvoristu, cackanje nosa, zasmrkivanje i pljuvanje na ocigled svih gledalaca, cupkanje gaca od prljavstine zalepljenih udova, psovanja najorih ulicara itd. nije odraz srpske kulture vec je odraz tipicne seljacine. "Prorok"?? :D)) Kakav bre prorok kada svoj "roditeljski instinkt" izrazava samo naspram atraktivnih starleusa - pored toliko gladi i bede u narodu??? Cim pocne da zamuckuje odmah se pretvori u "filozofa".
Četvrtak 19.11.2015. 21:17
*nagorih. Produkciju razumem, zbog novca je ali tog farminog "psihoanaliticara" ste bukvalno proslavili cega on jadnik i nije svestan.
Četvrtak 19.11.2015. 21:18
najgorih* - od smeha i ne vidim vise slova. :D))))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online