Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.10.2015.
22:59
alo.rs A

"Moja braća su razvlačila Vendi po šabačkim vašarima"

Nakon što je zadruga farmerima dala zadatak da svako kaže ko je najveći lažni moralista na farmi, Vendi je tu neprijatnu titulu dodelila koleginici Ivani Šašić. Ovo je bila inicijalna kapisla da se estradne koleginice posvađaju i iznesu jedna o drugoj sve što znaju iz spoljnjeg sveta.

A. Čukić
Vendi isprozivala Ivanu Šašić, koja joj nije ostala dužna

- Ova žena je za ceo boravak u rijalitiju dobila dva mala teksta u dva lista. Toliko o tome koliko je bitna. Jedan je dobila jer je ogovarala mene. Moram da kažem da je vrlo neiskrena i dvolična. Moralni degenerik. Ima to neko seljačko lukavstvo. Sve priča kako joj je Kristijan kao brat, a u stvari je tajno zaljubljena u njega. Baš kao i Zorica Marković. Zorici je onaj mali bio paravan, ali svi vidimo gde njihovi pogledi idu - poručila je Vendi dok je potpuno smirena isprozivala Ivanu, što je još više isteralo iz takta Šašićevu.

- Pozdrav za moju braću koja su razvlačila ovu ženu po šabačkim vašarima. Ti nemaš prava da pričaš o moralu. Svi dobro znamo ko si ti - uzvratila joj je pevačica unoseći joj se u facu.

Iako su farmeri nastavili s igrom kako bi izabrali lažnog moralistu, ove dve pevačice nisu prestajale da frkću jedna na drugu iz prikrajka. Sudeći po tome da su obe eksplozivnog temperamenta, ovo bi mogao da bude tek početak međusobnog rata.

Vesna je očigledno u rijaliti ušla uvređena jer je imala priliku da čuje kada je Ivana rekla da joj je najveće uvreda u životu bila kada su je poredili s Vendi, pa je samo čekala momenat da krene u napad. Burna prošlost i neraščišćeni računi ove dve pevačice mogli bi da kulminiraju čak i tučom ukoliko ne smire strasti.

TinyPic/printscreen

Vendi predviđa: Kristijanu je suđena Stanija

Pevačica Vesna Vukelić Vendi odlučila je da iskoristi vidovnjačke sposobnosti kako bi razmotala ljubavno klupko na farmi.

- Vidite ovaj centralni krug, to je Kristijan, koji šalje vibracije prema balerini, Staniji i Jasmini. U njegovom trenutnom fokusu od 50 posto je Jelena, dok je Stanija 30 i Medenica 20, ali to nije sudbinski tako zacrtano. Kada se završi ovaj projekat u kojem on najveći nagon oseća za balerinom, sledi kraj rijalitija, nakon čega će ga sudbina baciti u naručje Dobrojević gospođice. Bez obzira na to što si se ti sada udaljila od njega zato što si povređena jer je izabarao balerinu, vama je bog odredio drugačiju subinu i povezanost do kraja života - pričala je Vesna starleti. Kada su nekoliko sati kasnije farmeri otišli na spavanje, Vendi se pored prozora krstila i šaputala neke reči.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online