Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 26.10.2015.
14:55
alo.rs A

"Čupo mi je tražio da ga tokom seksa udaram po zadnjici"

Jelena Golubović otkrila je pred kamerama da je ostavila Čupa Kalača jer nije mogao seksualno da je zadovolji. Rediteljka je otišla predaleko pa je ispričala i detalje iz njihovog seksualnog života...

printscreen
Otkrila sve "intimne detalje" seksualnog života sa Čupom: Jelena Golubović

Golubovićeva je najpre ponovila priču kako je Čupo impotentan, da su veoma retko imali seksualne odnose te da mu ni vijagra nije pomogla.

- On je znao da ja nisam zadovoljna našim seksualnim životom, ali ništa nije preduzimao povodom toga. Naprotiv, mislim da se mnogo izvlačio, nešto na veru, nešto na neke svoje primedbe, kako ne bismo imali seks. Dobar frajer u krevetu se ne ostavlja. Da je valjao, valjda bih ga ovde iskoristila. Nije valjao - počela je priču Golubovićeva.

- Ja sa Jelenom više nikad ne bih mogao da spavam. Ona je meni stvarala veliki pritisak i nisam imao želju da spavam. Ja to radim iz ljubavi, nisam mašina i na dugme, kad se nekom prohte - rekao je Čupo, ali je rediteljka nastavila da otkriva intimne detalje:

- Pošto on nije mogao kod mene, mi smo boravili u tuđem stanu. U dnevnoj sobi njegovi rođaci, a mi u spavaćoj sobi. On se stalno vadio na veru. Muslimani ne smeju posle sedam uveče da imaju seks. On je alkoholičar. Posvađa se sa mnom da bi išao da pije.

- Do dva ujutru smo čitali "Kamasutru“, iz koje sam i ja svašta naučila. Nisam znala da i muškarci imaju svoju "g“ tačku. Ponudila sam mu da gurnem prst u analni otvor, on nije hteo. Stalno se vadio na Kuran, koji ja nisam pročitala. Jednu noć, kad Čupo nije mogao, probudila sam njegovog rođaka i pitala o čemu se radi? Svima sam se žalila. Meni je potreban muškarac, a on nije mogao.

"Imali smo redovan analni seks"

Čupo se brecnuo, tvrdivši da Jelena laže:

- Ovo što ona priča je bruka za čitavu bivšu Jugoslaviju. Nisam hteo seks sa njom kad je imala periodu i naravno, zna se koja je rupa za šta.

Na ovo se brecnula glumica:

- Šta pričaš!? Pa imali smo redovan analni seks!

Svi su skočili sa stolice i počeli da se smeju, što je Kalača dodatno iznerviralo.

- Ja bih pre kobilu, nego Jelenu u smrdjivu gu**cu! Nije me privlačila, kad ustane neočešljana, razvlači se po kući, gega. Zna se šta privlači muškarca!

Miki je nastavio da provocira pa je upitao Jelenu je l' bilo oralnog seksa.

- Ne, nije bilo. On nije hteo da li*e, a ja onda nisam htela da mu pu**m. Njemu je to bilo loše, a ja onda nisam htela njega da zadovoljim. Imala sam prave muškarce, kojima to nije bio problem. Stalno se izvlačio na veru. Te Ramazan, te nije vreme, ne može ovo, ono... - pričala je Golubovićeva, dok joj je Čupo upadao u reč tvrdivši da su "svi Kalači potentni".

Na kraju ga je glumica dotukla:

- Pričao mi je, ali se ne sećam da li je on to gledao, ili je njemu to neko radio, ono znate, kad se devojka popiški.

- Alaha mi, nije tačno! – viknuo je Čupo i napustio dnevnu sobu psujući.

Jelena se smejala i nastavila da otkriva intimu:

- Tražio je tokom seksa da ga udaram šakom po goloj zadnjici. Ja sam u vezi bila dominantna – završila je priču glumica.

Vesna Rivas iskritikovala je Jelenu:

- Sram te bilo. Da iznosiš svoju intimu ovako. Da blatiš ovog dobrog čoveka. Sramota. Stidi se!

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 26.10.2015. 15:35
Sada Jelena pokazuje da je ozbiljna budala ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online