Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 02.10.2015.
13:48
alo.rs A

"Poznajem Zoricu, zaljubljena je u lažova i glupaka Kristijana"

Pevačica Maja Nikolić se vratila na imanje u Lisoviću, a pred ulazak u "Farmu" je otkrila da je Zorica Marković zaljubljena u Kristijana Golubovića i da će nastaviti da nervira sve ukućane kako bi im pale maske.

printscreen
Bile su prijateljice ranije, pa Maja zna kakva je Zorica kad se zaljubi plus je "Kristijan njen tip muškarca"

- Sa Zoricom sam pre rijalitija bila prijateljica, pevala sam joj besplatno u kafani i dovlačila goste, a ona me sada napada. Zbog toga znam kako izleda kada se ona zaljubi. Kristijan je tip muškarca koje ona voli i zaljubljena je u njega do srži. To može da vidi svako, jer Zorica sve radi kako bi bila u centru pažnje. Ne shvata da on voli devojke ortake, ali i one koje dobro izgledaju, poput Marine Perazić i pokojne Ksenije Pajčin, a ne masne i debele žene. Ona mene napada jer želi da me skloni od njega. Ljubomorna je na mene jer sam zgodna, dobro izgledam i pevam, dok mentalno ne može da mi stane na crtu - kaže Maja, i dodaje:

- Zorica je najveće zlo na "Farmi" i ološ koji je rođen u štali i nije uspeo da se emancipuje. Ona je obična uličarka koja nema pristojan rečnik - ističe Nikolićeva, koja obećava da će koleginici i Kristijanu do kraja rijalitija skinuti maske koju imaju.

- Nateraću ga da pokaže pravo lice jer čovek koji priča da mu je koeficijent inteligencije za dva veći od Anštajna je lud ili glup. Da je pametan, sigurno ne bi 22 godine bio u zatvoru, a i da je ozbiljan kriminalac, ne bi se razvlačio po rijalitiju, već bi sedeo u kući i niko ne bi znao čime se bavi. On sve laže - od toga da je trebalo da ubije Šešelja, do toga da je proputovao 248 zemalja. Pa kako je stigao kada je pola života bio u ćeliji?! Od početka sam na krv i nož sa njim jer se ne družim sa robijašima i lažovima. Imam dva sina i žalosno je da Kristijan bude uzor deci - revoltirana je Maja, koja kaže da se ne plaši njegovih pretnji.

- Imam srce lavice i nije me strah Kristijana, koji među najvećim kriminalcima nije nikakv faktor. Čovek je patološki lažov koji bi mene od 50 kilograma, da me udari, ubio, ali narod sve vidi. Žao mi je što ga ljudi veličaju, a mene kao samohranu majku nazivaju raznim imenima - kaže pevačica.

"Krunićevu će tužilaštvo goniti"

Maja je zbog udarca Jelene Krunić u Urgentnom centru provela dva dana. 

- Ona me je krvnički udarila sa leđa, tako da sam se nabila na Kristijanov krevet. Doktor Miroslav Lazić, koji me je pregledao, na osnovu simaka konstatovao je da imam nagnječenje rebra i velike modrice ispod i iznad leve dojke. Rekao mi je da sam dobro prošla jer je od siline udarca mogla da mi pukne slezina. Propisao mi je mirovanje sedam dana, zbog čega ću biti pošteđena rada na imanju. Dok sam ležala u Urgentnom, došla je i policija, kojoj sam dala izjavu, jer će tužilaštvo pokrenuti postupak protiv Jelene - otkriva Maja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online