Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.09.2015.
12:12
alo.rs A

U Farmi i Goga Sekulić, i to sa svekrom!?

Atmosfera u rijalitiju Farma uskoro bi mogla da dostigne tačku ključanja jer će se na imanju sresti pevačica Goga Sekulić i otac njenog preminulog supruga Igora, vidovnjak Zoran Ramović.

Vesti
Goga Sekulić mogla bi da se nađe prvi put oči u oči sa Igorovim ocem posle smrti supruga

Njih dvoje su posle Igorove smrti sasuli salve uvreda jedno drugom, a konačna rasprava bi posle dve godine mogla da se odigra upravo pred kamerama Televizije Pink.

Kao što je već pisano, Goga bi uskoro mogla da postane deo ekipe u Lisoviću, a ubrzo nakon njenog ulaska na farmu bi trebalo da se useli i Zoran. Iako zbog tajnosti ugovora niko od budućih učesnika ne sme otvoreno da kaže da će ući u šou, Ramović je za beogradski Alo! između redova priznao da su pregovori u toku.

- Tačno je da sam dobio ponudu od organizatora Farme, ali i Velikog brata. Videćemo šta će biti. Nisam pristalica takvih programa, mada mi se Farma više dopada. Iako sam oba rijalitija odbio, sve ima svoju cenu i nije nemoguće da ću ući ako nova ponude bude bolja - kaže Zoran, a na pitanje da li je čuo da se na imanju može sresti sa bivšom snajom, kaže:

- Njen ulazak neće imati veze sa mojim odgovorom produkciji jer ona meni ne smeta. Štaviše, kao kulturan čovek javio bih joj se i porazgovarao. Ona meni ne smeta i nikada mi nije smetala. Čak i kada je bila čitava polemika nakon smrti moga sina, nisam ružno govorio o njoj. Podržavam sve ljude koji čine baš sve kako bi postigli uspeh - sa dozom ironije istakao je Zoran, koji tvrdi da bi se na farmi najbolje slagao sa Kristijanom Golubovićem.

- On me je prijatno iznenadio jer je tamo najpristojniji, najodmereniji i zna da se kontroliše - kaže Ramović, koji teško da će uspeti da se kontroliše ako ga Goga potkači.

U svakom slučaju, saga između estradne umetnice i porodice bivšeg supruga sa kojom se sudila zbog stana u kojem je živela sa Igorom i troškova lečenja mogla bi da dobije epilog.

Kako je govorila Goga: Igor umro zbog prokletstva oca

Pevačica je nekon smrti supruga jednim delom optužila Igorovog oca da mu je navukao kletve zbog otvaranja svoje agencije za vidovnjake.

facebook.com
Igor Ramović

- Lagali su napaćene majke da će se njihovi sinovi vratiti sa ratišta, iako su oni bili mrtvi. Iste te majke su ih proklele! Ima još stvari zbog kojih je Zoran i krivično odgovarao. Mog muža ništa ne može da vrati, ali me mnogo boli to što njegovi roditelji pokušavaju da sruše sve ono lepo što smo imali - istakla je Goga.

- Za sve vreme dok se borio sa bolešću ni u jednom trenutku nismo imali pomoć njegovih roditelja. Majka ga je samo jednom posetila dok smo bili u Nemačkoj. Ipak, videlo se da sa majkom ima bolji odnos nego sa ocem, koji nijednim gestom nije pokazao da mu je stalo do sina. Nakon Igorove smrti, po dolasku u Beograd obratila sam im se za pomoć jer nisam mogla još i sahranu da organizujem, ali sam naišla na zatvorena vrata. Tokom 18 godina, koliko je živeo u Londonu, majku je video četiri puta, a oca nijednom. Dok sam ja tamo ležala pored bolesnog Igora, njegov otac je davao izjave. On nije hteo da učestvuje u lečenju, kao što nije hteo da učestvuje ni u transportovanju Igorovog tela - rekla je tada pevačica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online