Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.05.2010.
12:00
V. Tasić - Vesti A

Farma: Zorica i Miloš uplašeni za sopstveni život!

Na "Farmi" pljuštve uvrede, psovke, pretnje, svađe, a "do srži" ogoljene zvezde skinule su maske i pred milionima gledalaca razbile sve iluzije o sebi. Više se ne zna ko se sa kim svađa i ko koga ogovara. Situacija je postala dramatična, pa su se u medijima oglašavaju članovi porodica pojedinih faremera koji su ozbiljno zabrinuti za zdravlje svojih bližnjih.

Problem sa srcem: Miloš Bojanić
 

Najugroženiji je Miloš Bojanić, koji ima probleme sa srcem i koji je već bio na ivici infarkta, ali to ne smeta ostalim farmerima da ga "maltretiraju". Potpuno izbezumljen, 52-godišnji pevač je rekao da će tužiti producente "Farme" zbog provokacija kojima je izložen pritisak, a koje loše utiču na njegovo zdravelje.
 

- Ja ću ovde ili da se šlogiram ili ću pasti mrtav! Sestra i majka su mi tako završile, otac takođe ima visok pritisak. Mogu ovde da umrem na licu mesta - vikao je nedavno izbezumljeni Bojanić na Dragana Marinkovića Macu, a onda je svoj bes preneo na repera Đusa.
 

Zorica Brunclik

- Slušaj, neću ti dati da spavaš! Od sada pazi kada kreneš u sobu šta može da ti se desi! - uzvratio je reper.
 

Šta sve Bojaniću cimeri nisu rekli proteklih nedelja: Milena mu je javno obećala da će ga dovesti do infarkta, Firči, Maca, Sajko, Maja i Đus obećali su da će mu nad glavom, dok bude spavao, uz pomoć šerpi i lonaca odsvirati "Posmrtni marš", da će mu u piće staviti kapi za oči koje izazivaju ozbiljne stomačne tegobe. Stvari na imanju potpuno izmiču kontroli, a Bojanić, kao i ostali, gubi tlo pod nogama. Posle nedavne svađe između Rake Radovića i Ivana Gavrilovića, Miloš je rekao pomahnitalom bivšem narodnom poslaniku da "stvari treba srediti po izlasku sa farme" jer je kazna za nasilničko ponašanje svega 5.000 dinara (oko 50 evra).
 

Saša Popović smirio Nemanju i Milenu

Famerima je strogo zabranjena komunikacija sa spoljnim svetom, ali, kako se priča, Saša Popović je uspeo da stupi u kontakt sa Nemanjom i Milenom. Kao gazda u drugom mandatu, Nemanja je ponovo išao na barajevsku pijacu kada mu je doturena ceduljica od Popovića, koji ga je upozorio da povede računa o ponašanju. Kako pišu beogradski mediji, gazda Granda tražio je i dobio dozvolu od producenata "Farme" da telefonom razgovara sa mladim parom i dobro ih je izribao zbog ponašanja na imanju. Primetno je da su Nemanja i Milena poslednjih dana mirni kao bubice, nema više psovanja, vređenja i bahatog ponašanja.

 

- To su pretnje koje prevazilaze sva očekivanja. To nam svima ograničava kretanje i uliva strah - zaključili su ostali farmeri i sazvali hitan sastanak.
 

Ni Zorica Brunclik noćima ne spava. Kako se požalila, ne usuđuje se da zaspi jer strahuje za sopstveni život! Reper Đus, koji je prozvao Pinki zbog boje kose, prolazeći kraj nje, rekao je :"Pinki treba ubiti!" Ona ne krije da joj je uterao strah u kosti i zbog toga često plače.
 

- Ne smem da spavam jer ne znam šta će da mi uradi! Naježim se kada prođe pored mene. Zaista se plašim za svoj život. Ako je on budućnost Srbije, ima da se iselim - nekoliko puta je rekla Zorica.
 

Ona ne krije da se pribojavala Milene i Nemanje, ali i Bojanića.
 

- On nekad izgleda tako kao da će ili da umre ili da ubije! Užasnuta sam, jer vidim da je ovaj rijaliti šou za njega pitanje života i smrti!

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online