Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.08.2015.
13:57 >> 15:30h
alo.rs, Vestionline A

Svi učesnici "Farme 6": Od gologuzog policajca do starleta

Kao što verovatno već znate, rijaliti "Farma 6" počinje 1. septembra. Pravila nalažu da učesnici budu najrazličitijih profila, a produkcija je za šestu sezonu to baš ozbiljno shvatila...

facebook.com/Kristijan Kiki Golubovic
Koju li je taktiku Kristijan smislio?

Slutimo da će biti svega i svačega.... Pogledajte spisak učesnika i biće vam jasno našta mislimo.

Lepomir Bakić, bivši inspektor i bodi-bilder, koga se svi sećaju kao gologuzog policajca koji je u rijalitiju "Sladak život" pokazao stražnjicu prilikom depilacije, rešio je da se oproba na farmi. Lepomir je nakon gologuzog izdanja privukao pažnju javnosti novim provokativnim fotografijama sa žurke transseksualaca, nakon čega je suspendovan iz policije.

Kristijan Golubović, nekada žestoki momak sa beogradskog asfalta, željno iščekuje useljenje u najpoznatije seosko naselje u Lisoviću. Akter kultnog filma "Vidimo se u čitulji" nedavno je rekao da će "postrojiti" farmere i naterati ih da treniraju, pa je za očekivati da će Golubović biti zaslužan za rad i disciplinu na imanju.

Voditelj ružičaste televizije Vlada Stanojević, koji je proteklih meseci bio stalno prisutan u medijima zbog burnog raskida sa verenicom Anom Marijom Žujović, rešio je da ponovo uđe u rijaliti "Farma". Vlada se već oprobao u tom rijalitiju, kada je upoznao manekenku Mirjanu Božović, sa kojom je bio u ljubavnoj vezi, a da li će ljubav i ovog puta zakucati na vrata kuće u Lisoviću, ostaje da vidimo.

Među bivšim-novim farmerima naći će se i pevačica Nela Bijanić, a podršku za veselje i pesmu pružiće joj i koleginice Danijela Stoiljković Ella i "Pinkova" zvezda Gabrijela Gabi Pejčev, poznata po izvođenju Cecinih pesama tokom takmičenja

Milić Vukašinović, doktor za rokenrol, kako sebe naziva, ulazi na farmu sa svojom suprugom Suzanom. Poznat po britkom jeziku, žustrim raspravama u prethodnim rijalitijima i autentičnom izgledu, Milić će sigurno imati šta da ponudi publici.

youtube.com
U prošlom rijalitiju se "smuvala" sa manekenom,a sada ulazi kao udata žena: Anabela

Anabela Atijas, koja se takođe već oprobala u rijalitiju, u kojem je imala ljubavnu vezu kratkog daha sa manekenom Mladenom Radulovićem, sada će za cimera imati Radeta Lazića, atraktivnog manekena, koji važi za velikog srcolomca. Ipak, Anabela sada ulazi u rijaliti kao udata žena, te će verovatno Lazića prepustiti mlađim koleginicama i starletama.

Radiša Miljković, alijas Radašin, napravio je pravu pometnju u prethodnom rijalitiju, gde je, iako je oženjen, jurio mlade, atraktivne devojke, što mu supruga nije zamerila. Tada mu se posebno dopala starleta Soraja, a kako ni u Lisoviću neće manjkati devojaka tog profila, Radiša će imati pune ruke posla, jer na farmu ulaze poznate klaberke.

Kako da prođe rijaliti bez neke starlete? Pa ne ide...Stanija Dobrojević stigla je danas (25. avgust) iz Amerike kako bi se pripremila za sledeću sezonu rijalitija "Farma", u kojem će biti jedan od takmičara.

Instagram/stanijadobrojevic
Doputovala iz Amerike zbog "Farme": Stanija

I starleta Tamara Đurić, kao i igračica Jelena Krunić pobrinuće se da gledaoci imaju šta i da vide. Provokativne, razuzdane i atraktivne crnke sigurno će biti zadužene za dobru zabavu na imanju.

Zvezdan Anđić, suprug i menadžer pevačice Tine Ivanović, ulazi u rijaliti nakon burnog perioda koji je prošao sa suprugom, koja je obolela od kancera. Tina će Zvezdanu svakako biti najveća podrška, s obzirom na to da je i sama bila učesnica rijalitija „Farma“. Za glavnu nagradu na imanju u Lisoviću boriće se i estradni menadžer Bata Paligorić.

Marko želi da povrati popularnost

Marko Miljković, jedan od učesnika "Farme 6", postao je poznat javnosti pre nekoliko godina, kada se pojavio u prvoj sezoni "Velikog brata". Najveću pažnju tada je privukao zbog veze sa sadašnjom voditeljkom TV "Pinka" Enom Popov. Marko se nakon rijalitija povukao iz javnosti zbog toga što je radio u inostranstvu. Sada je ipak odlučio da se vrati na našu javnu scenu, te će staru slavu pokušati da povrati ulaskom na imanje u Lisoviću.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online