Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 08.05.2010.
22:02
A

Farma: Razdvojite Milenu i Nemanju!

Ove nedelje "služili" su Milena i Vlada. Jedno bolje od drugog - u duel odlazi Milena, ali tek kako bi se malo razdvojila od Nemanje. Publika je rešila da joj se pridruži Ivan.

U početku je bilo tesno - štapići su "leteli" sa obe strane, ali je u jednom momentu Milena počela da "vodi".


Objašnjenje za ovakav rezultat, osim standardnih, "vraćam ti štapić", ili "ne ljuti se, ali..." dao je Firči.

"Volim i Milenu i Nemanju, ali moj instinkt mi kaže da bi bilo pametno sa se razdvojite na neko vreme".

Njen odlazak u duel, "aminovao" je i Nemanja. "Žao mi je, biće mi teško, ali evo ti štapić, možda se odmoriš kad odeš kući. Voleo bih da se vratiš".

Nakon toga došao je red i na publiku da kaže šta misli, a ona misli da bi bilo najbolje da joj se pridruži Ivan "200 na sat".

Poslednja nedelja na Farmi nije donela ništa novo u odnosima među VIP seljacima - Milena i Nemanja su se posvađali, Maca i dalje važi za glavnog podstrekivača, ali na tu "funkciju" polako stupa i Đus, samo se Miloš pomirio sa svima…

Ranije ove nedelje, farmeri su od Firčija saznali da je Miloš Bojanić navodno rekao Raki da, kad izađe sa Farme, “plati 5.000 dinara” da neko drugi prebije Ivana i Đusa. Ipak, na Đurđevdan je palo pomirenje.

Miloš Bojanić se na jutarnjoj kafi u dvorištu isplakao i izvinio svima. Naravno, i ostali su rekli izvini, ali koliko će primirje trajati najbolje je možda sumirao Đus rečima: “Gotivan je Miloš…svi ga gotivimo, ali meni ne pada na pamet da se dosađujem na Farmi…”.

Kasnije, suze su zamenili slavlje, smeh, pesma, opet malo suza i jedna svađa.


Svađa, i naravno, Džej

 

Na Miloševu slavu Đurđevdan, dan kada “Oče naš” baš i nije izrečen kako bi trebalo, a Ivan se “naglas” oslobađao gasova, u dvorištu su se kasno uveče pojavili trubači, igračice i Džej Ramadanovski.

Žurka kao i svaka druga, donela je obilje pesme i smeha, ali i nezaobilaznog nesporazuma između Milene i Nemanje.

Problem je nastao kada je Milena uzela mikrofon i zapevala Cecinu "Pustite me da ga vidim".

“Koga si gledala kada si pevala?”, upitao je Nemanja Milenu, opominjući je da ne flertuje sa Vladom i bruka ga jer "kamere sve snimaju, a napolju samo uživaju".

"Ne znam gde sam gledala, života mi mog ljubavi".

"Jel ti to namerno radiš", pitao je Nemanja Milenu kasnije napolju. "Pevam, bre, pevam", pokušavala je Milena da mu objasni.

"Boli me više uvo šta će ko da kaže, ja ne mogu više sa tobom da se raspravljam...ti si bezobrazna i nerealna".

"Gledala je u njega zbog teksta, a Nemanja je to video", objasnila je kasnije Maja Odžaklijevska Firčiju "zašto su se Nemanja i Milena opet potkačili".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online