Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.04.2010.
15:09
Vestionline A

Farma: Svi besni na Macu

Pod uticajem Milene i Nemanje, skoro svi farmeri su protiv Mace. Ovaj par je preneo farmerima da ih je Maca tokom razgovora sa Draganom i Firčijem u štali ogovarao (što su oni prisluškivali), pa su se mnogi uvredili.

Niko nikoga ne razume: farmeri u raspravi

- Maca jedino nije spominjao Zoricu i Maju, a o svima ostalima je naročito ružno govorio - prepričavala je Milena svakome ko bi hteo da je sluša.


- Raki su se smejali zbog plastenika, za Mirjanu je rekao da je glupa i kornjača, za Vladu da je dosadan, a za Gagija da je retardiran - pomenula je Milena, dok su ukućani slušali sa velikim zaprepašćenjem.
 

Svađa Đusa i Dragane


Đus i Dragana su se posvađali.
- Ne umeš da kuvaš i sva se praviš fina - zezao ju je Đus, a Dragana se pitala zbog čega je on toliko proziva. - Mislim da sve to radiš zato što ti se sviđam! - rekla je vragolasto balerina, ali je Đus odbrusio:
- Ti si mnogo dosadna, i ne razumeš moj humor!

-To mi uopšte ne liči na Macu - sa nevericom je pričala Zorica, a Raka je dodao: - To je igra i sve su metode dozvoljene!


Milena je pokušala da ih uveri da je Maci dosadno i da je zbog toga zloban.
 

Inače je Firči, koji je prisustvovao Macinom i Draganinom razgovoru, pokušao pojedinima da objasni da Maca nije mislio toliko loše, već je iznosio svoje stavove i da su Nemanja i Milena nešto možda malo ozbiljnije shvatili, ali su mnogi ukućani bili i te kako povređeni, a posebno Gagi koji je postao opsednut Macom.


Nemanja, Milena, Mirjana i Gagi, Macu od utorka uveče „ne vade iz usta“, i svima neprekidno pričaju kako je loš čovek, spletkaroš i manipulator. Povučeni ovim pričama, ukućani većinom ignorišu Macu.


- Maca je kao Brus Li. Sam protiv svih. Svi ga izbegavaju! - komentarisao je Gagi, a Macu je jedino branila Maja koja je rekla da je on veoma duhovit i da oni uopšte ne shvataju njegovu igru.


Maca koga Milena i Nemanja očigledno krive za svađe i rastanak, priznao je da je inicijator mnogih smicalica, ali je naglasio da je u pitanju igra i da on voli da se igra, te da su Milena i Nemanja morali da reše svoje probleme van kamera, a ne pred svima. I Firči tvrdi da su njih dvoje sami krivi za situaciju u kojoj su se našli, te da ne bi trebalo nikoga da krive.


Uprkos tome, njih dvoje, sa pojačanjem u vidu Gagija i Mirjane, sve ukućane pokušavaju da okrenu protiv Mace, ali i protiv Dragane sa kojom se takođe svađaju već nekoliko dana.

Druženje Dragane i Vlade


Maca već dva dana pokušava da nagovori Draganu da zavede Vladu. - Primetio sam da te gleda. Daću ja tebi instrukcije, sutra ćemo da izaberemo garderobu kojom ćeš da ga zavedeš - smejao se Maca, dok je Dragana tvrdila da se Vladi sviđa Mirjana, a ne ona. Za to vreme, u kuhinji je Gagi ispitivao Vladu da li mu se sviđa Dragana pošto mu se čini da je sve vreme gleda.

Njih četvoro su se čak dogovorili da štapić daju Dragani i da pokušaju da druge nagovore da to isto urade. Nemanja i na druge načine pokušava da kinji Draganu, pa joj je naredio da opere kupatilo iz koga se već danima širi neprijatan miris.

Dragana se pobunila i rekla je Nemanji da joj se on i Milena „skinu sa kičme“.
- Seli ste mi na glavu, ostavite me na miru! - zavapila je balerina. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online