Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.05.2015.
09:00
V. Tasić - Vesti A

Roditelji nemoćni, država ćuti

Učesnica Parova Kristina Marković poznata pod nadimkom Atina Ferari izbačena je iz ovog rijaliti programa zbog vređanja mrtve devojčice Tijane Jurić, koja je mučki ubijena prošle godine.

Jutjub
Skandal do skandala: Detalj iz Parova

I dok javnost bruji o tome kako Parove treba hitno zabraniti, jer loše utiču na decu i njihovo psiho-fizičko zdravlje, država ćuti, a brojni pevači koji su i sami učesvovali u sličnim programima ne znaju šta da kažu. Ima onih koji bi rado isprozivali rijalitije, ali nije zgodno, jer priželjkuju da se nađu u nekom od njih. Ne zato što vole, već zato što su to postali jedini izvori prihoda za mnoge na estradi.

Ali, osim što su javne ličnosti, pevači se trude da sopstvenu decu zaštite, pa i od ovakvih sadržaja koji se emituju na televizijama.

Aco Pejović je davno u svom domu uveo pravilo da je gledanje rijalitija zabranjeno! Tako je svoje tri ćerke zaštitio od ovog zla. Ali, kako komentarišu mnogi na estradi, lako je bilo Pejoviću da to učini, kad spada u malobrojne koji nikada nisu bili deo rijaliti priča.

- Ne može roditelj detetu ništa da zabrani, jer je danas sve lako dostupno. Ako nešto hoće, dete će uvek da nađe način da do toga dođe. Ako vaspitanjem nešto nismo postigli, teško da ćemo to postići radikalnim merama kao što su zabrane. Na sreću, deca su često pametnija od nas roditelja - kaže Aca Ilić, dodajući da je presrećan što njegovom 16-godišnjem sinu Ivanu ne pada na pamet da gleda Parove.

- On je samo malo gledao Farmu i to dok sam ja bio tamo. Ali, kad uporedim Farma je bila živa naiva u odnosu na Parove. Ivan je u osetljivim adolescentskim godinama, pa nadzirem i pomno pratim šta radi i sa društvom i na Fejsbuku. Razradio sam razne metode, jer roditelj mora da zna šta mu dete radi - dodaje Ilić.

Zbog petogodišnje ćerkice Anastasije, Mina Kostić je na svom TV prijemniku isključila kanal na kojem se emituju Parovi u kome je učestvovao njen nevenčani suprug Igor i otac njene ćerkice. U javnosti je uzdržana, a pošto se sa Igorom preganja preko advokata, ne želi o njemu da kaže ni reč.

Milan Topalović Topalko, koji je svojevremeno pobedio na Farmi gde je izgradio sliku o sebi kao uzornom i vrednom čoveku, svojim postupcima u Parovima je sliku potpuno promenio. On se valjao u krevetu sa jednom od učesnica sumnjivog zanimanja i teško da je razmišljao o tome šta će reći njegova ćerka Helena i kako će je zaštititi od svog neprimerenog ponašanja.

Iako ne važi za sveticu Goca Tržan je besna kao ris na bivšeg supruga Ivana Marinkovića koji je ne samo javno imao seks pred kamerama u Parovima, već je dotičnoj starleti obećao da će je upoznati sa ćerkicom koju ima sa Gocom. Tržanka je potpuno poludela, zabranila je ćerki Leni da gleda Parove, a bivšem mužu poručila da više ne pominje njihovu maloletnu ćerku.

Atina Ferari vređala mrtvu Tijanu

Nakon ubistva Tijane Jurić iz Subotice prošlog leta koje je zavilo u crno Srbiju, Atina Ferari je na svom Fejsbuk profilu objavila skandalozne uvrede na račun nesrećne devojčice nazivajući je "dronfuljom koja se opijala i drogirala i koja je dobila šta je htela". Kada su novinari Atinu podsetili na njene reči ona je potvrdila da i dalje stoji iz svega što je rekla, što je bio povod za momentalno izbacivanje iz Parova. Hepi televizija se ogradila od cele priče, a Atina sada tvrdi da je sve to namerno rekla jer je želela da bude izbačena iz Parova.

Uprkos još jednom u nizu nezapamćenih skandala Parovi se i dalje emituju na Hepi televiziji koja ima nacionalnu frekvenciju i svi pokušaji da se ova vrsta programa zabrani ostali su bezuspešni.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online