Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.04.2010.
12:23
Vesti A

Bojanić na ivici infarkta!

Posle mesec dana boravka na imanju VIP seljaci su pogubili živce, svađe su sve češće i sve žešće. Sukob Miloša Bojanića i Ivana Fecea Firčija umalo se nije završio u bolnici! Posle žestoke svađe i brojnih uvreda poznati folker je primetio da mu nije dobro, uzeo je aparat za merenje pritiska i umalo nije pao u nesvest kada je kazaljka pokazala da mu je pritisak skočio na 200.

 Firči iznervirao Bojanića, a ovaj iznervirao Maju: Masovna prozivka na Farmi
 

Uplašena Zorica Brunclik počela je da zapomaže i tražila da hitno dovedu lekara. A, sve se događalo u sitne noćne sate.

Zaprepašćeni Sajko


Tek po izlasku sa imanja Nikola Sarić Sajko je saznao da je Nemanja bio ljubomoran na njega i da je Mileni pravio scene zbog druženja s njim.
"Nisam imao pojma, meni se činilo da je sve u redu", rekao je Sajko i priznao da je srećan što je napustio "Farmu". Još više se zaprepastio kada je saznao da je na imanje ušla Nemanjina bivša devojka Dragana.
"Lažeš?! Sada će tamo biti veselo", rekao je bivši student "Operacije trijumf" voditeljki Aleksandri Jeftanović.

Sukob Bojanića i Firčija koji je tinjao prethodnih dana eksplodirao je nakon njihove svađe u radionici. Sazvan je hitan sastanak i bivši bubnjar optužio je Bojanića da je pokušao da mu daskom polomi prste.

Izbio je novi sukob "začinjen" brojnim psovkama, a u njihovu svađu umešala se i Maja Odžaklijevska, koja je, očekivano, stala na Firčijevu stranu. Ali, kada je Miloš počeo da je "proziva" kako je prljava i da se ne kupa, ona je potpuno poludela.


"Jeste li se nekada pogledali u ogledalo? Čovečuljak bez vrata, deformisani ste od zla! Operišite se da ličite na čoveka, pokrite se tim klempavim ušima. Vi ćete mene da predstavljate kao štrokavušu... Ja sam oprana u duši!" - urlala je izbezumljena Maja.


"Mali, nepopularni čoveče! U kom svetu ti živiš?", dolivao je ulje na vatru Firči. Ni folker im nije ostao dužan.


"Ko si, bre, ti?! Samo bivši muž Marine Perazić. Jadna ona, sa kim je živela. A ti, neokupana babo, sram te bilo", branio se Miloš.


Pljuštale su uvrede i optužbe, dok su ih ostali VIP seljaci gledali zapanjeno.


"Ja sam strašno uplašena. Plašim se da se ne pokoljemo verbalno ili bilo kako. Bojim se da ću se potpuno povući u sebe, iz straha", tresla se uplašena Zorica Brunclik.


Da ima razloga za strah dokazao je dan ranije Nemanja Stevanović, koji je skoro fizički nasrnuo na Raku Radovića, koji je njegovu devojku Milenu optužio da je lenja.


"Dosta mi je vas matoraca, muka mi je više od vas. Izigravate gazde, ma samo neka pisne još neko. Matorci, matorci, ja ću vam doći glave, ima da spavate na smenu. A tebe, kad te spucam teglom u glavu, ima da vidiš", tresla se farma od Nemanjine vike, a korpulentni političar je ustuknuo.


Međutim, to nije kraj njegovim mukama. Taman je odahnuo kada je sa farme izbačen Nikola Sarić Sajko na koga je bio ljubomoran, a na imanje se, ali u svojstvu farmera, vratila Dragana Milošević, njegova bivša devojka. Izbezumljeni Nemanja šetao je po dvorištu da se smiri, dok je Milena histerično vikala na Zoricinog psa Leona, koji je lajao na pridošlice. Pored nje na imanje su ušli i Mina Kostić i reper Đus, koji još nisu svesni gde su došli.

Nemanja ne zna za Vladu


Za kratkotrajnu avanturu voditelja Vlade Stanojevića i Milene Ćeranić na "Farmi" znaju svi, osim njenog sadašnjeg dečka Nemanje. Kako bi mu se revanširali za sve uvrede koje im je uputio proteklih mesec dana, Miloš Bojanić i Raka Radović su došli na ideju:


"Hajde da uzmemo vodene bojice i da mu iznad kreveta napišemo: "Svi znamo za Milenu i Vladu. Znaš li, Nemanja, ti?", predložili su. Ukoliko to zaista budu uradili nema sumnje da će potpuno izbezumiti i onako nervoznog Nemanju.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online