Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.04.2014.
12:13
alo.rs A

Vidić: Znao sam da imam dve leve noge

Kreator Saša Vidić prvi je napustio takmičenje “Ples sa zvezdama“ jer je imao najmanji broj glasova publike, ali i žirija. U poslednjem duelu, Vidić se našao sa pevačicom Nikolijom Jovanović, koja je ovog puta trijumfovala.

Ana Mijailović nije imala sreće, pa je za partnera dobila Sašu Vidića


Pošto su u nedelju zvezde probile led i prvi put pred strogim sudijama zaplesali rumbu, sambu, valcer i čarlston, organizatori su u ponedeljak uveče saopštili da najmanji broj glasova imaju Nikolija Jovanović i Saša Vidić sa svojim plesnim partnerima koji su otišli u poslednji duel. Prvo su Nikolija i Ignjat Filipović zaplesali ča-ča-ča, a onda su se Saša Vidić i Ana Mijailović predstavili u plesu paso doble. Ipak, sudije su dale poslednju reč.


- Moja odluka je da spasem Sašu - rekao je Nikola Mandić i to je ujedno bio i jedini glas za kreatorov par, ostala tri člana žirija, Konstantin Kostjukov, Aeksandar Josipović i Marija Prelević, podržali su Nikoliju.

Tanja Bošković oduševila žiri i publiku

Aleksa, najstroži član žirija, i ovog puta je bio surovo iskren kada su ocene takmičara u pitanju, a glumica Tanja Bošković dobila je najviše komplimenata.
- U ovom poslu nema emocija. Za mene je performans Tanje Bošković bio najbolji. Tanja je bila prava diva, ona i njen partner su sakrili ispod tepiha ono što nismo hteli da vidimo - pohvalio je Josipović glumicu, koja i u šezdesetim godinama briljira na podijumu.

- To vam je kao da napuštate porodično gnezdo i odlazite dalje. Ljudi verovatno imaju drugačiju percepciju o meni čitajući moje statuse i tvitove, kao i komentare po novinama, ali sada kada smo se bolje upoznali, verovatno su promenili stav. Mislim da smo sjajna ekipa jer svi su divni ljudi. Ne mislim da je išta ružno rečeno i verujem da su sudije za sve bile u pravu. Ja sam znao da imam dve leve noge, ali vredelo je da pokušam, bar sam nekom pomogao. Navijam za sve takmičare, ali moji favoriti su Tanja Bošković, Nigor i Nemeš - rekao je Vidić posle napuštanja šou programa, a nagradu od 1.000 evra dodelio fondaciji je iz Novog Beograda, dok Nikolija nije krila oduševljenje što ostaje u takmičenju.


- Za noge ne znam da su moje, izbezumljena sam celo veče, ali ovo je jedna lepa lekcija i pokazatelj kako izgled vara. Možda nekome delujem kao profesinalna plesačica, međutim, nisam, kao što nam je lepi, plavi sudija Aleksandar Josipović delovao slatko i umiljato, ali na kraju nije pokazao neke emocije. Drago mi je što se ovo desilo, osećam se kao da me neko bacio u hladnu vodu i izvukao i tako pet puta. Ovo je bio takav šok za mene da posle ove epizode možete da očekujete i da visim naopačke i da skačem, sve mi je svejedno - rekla pevačica.


Žiri je najviše fascinirala Katarina Šišmanović, za koju kažu da se približila profesionalcu i da bi ovaj hobi mogao da preraste u karijeru.


- Tanja i Marko Vasiljević su imali veoma zahtevnu koreografiju i plesali su gotovo bez greške - rekao je Nikola, dok je Marija pohvalila Nemeša i rekla da je uspeo u tome da ima konstantno držanje i pored toga što mu je ples bio veoma komplikovan. Ona je naglasila i da ih je Milojko Pantić sve kupio svojim nastupom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online