Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 14.02.2014.
10:35 >> 12:09h
Kurir A

VIDEO: Vendi prebila Jelenu?

Počelo je, počelo! Najavljivani rijaliti "Odavno posvađane" sa samo dva aktera - Jelenom Golubović i Vesnom Vukelić Vendi, startovao je pre zvaničnog početka....

Ukratko, Vesna Vukelić Vendi i Jelena Golubović ne mogu da se podnesu!

Biće...recimo, čupavo! Rijaliti kakav do sada nismo gledali, svakako!
 

Nakon što su se pobile ispred zgrade televizije Pink, a što su zabeležile kamere "Paparaco lova2, netrpeljivost među njima sve više raste!


- Njihov sukob traje od pre više od decenije i nije ni čudo što im užasno teško pada da dele prostor - krevet, hranu, bukvalno sve. Vređaju jedna drugu i često su na ivici fizičkog obračuna, a ne mogu da odustanu od snimanja jer su potpisale ugovor. Iako poenta i jeste da se vide njihove svađe, što će gledaocima biti zanimljivo, do fizičkog obračuna ne sme da dođe. Bar ne dok su u studiju.

Da je atmosfera krajnje napeta, potvrdila nam je i Vendi, koja se osvrnula na žestoku tuču ispred zgrade Pinka.


- Jelena je pre tri večeri bila išamarana i dobila je pomeranje vilice udesno. Jednim mojim potezom ruke oborila sam i nju i Maju Nikolić, koja se našla tu kao kolateralna šteta. Pale su jedna na drugu kad sam povukla Golubovićku. Ni fizički ni psihički ne mogu protiv mene. Slobodno ih obe pitajte. Jelena je među prvima napravljena u mojoj laboratoriji. Ona je glupa i samo je treba nakačiti na kabl i pustiti je da trči i beži. Ja sam doberman, a ona je moj električni zec koji se koristi u trci pasa.

S druge strane, Jelena Golubović ne pridaje mnogo važnosti Vesninin rečima.
- Pas laje, vetar nosi. Da je toliko pametna, ona bi bila pobednica "Farme". Po komentarima na ulici posle rijalitija ćemo videti ko je izašao iz čije laboratorije. Nisam se školovala u inostranstvu da bih se obračunavala s takvim ljudima. Da me pretukla, već bih bila u bolnici. Mislim da sam dovoljno mentalno jaka da izbegnem fizički obračun. Vodim se onim "ubi me prejaka reč". Ako ću da pucam, pucaću rečima, istakla je Jelena.

Biće svega i svačega... Očekujemo neočekivano!

POVEZANE VESTI

Petak 14.02.2014. 10:47
MOLIM VESTI da o ovim budalama ne pišu . Kome su one uopšte bitne ? SVAKO ko o njima piše na ovaj ili onaj način utiče na zaglupljivanje naroda .
Petak 14.02.2014. 13:49
Zar nemate nešto pametnije da pišete?? Koga je briga što su se potukle dve ovejane profuknjače. Ovaj portal sam kapirao kao nešto ozbiljniji. Ali nažalost, svi ste isti.
Petak 14.02.2014. 15:01
Eeee moj jadni narode........pa zar ne vidite davam Pink i njemu slične TV stanice sa najprizemnijim programima i rijalitijima, bacaju prašinu u oči i vređaju zdravu logiku ?! Upravo je cilj ovakvih tv bljuvotina da gledaocu odvuku pažnju da ne razmišljaju da li imaju uopšte sjutra da kupe hleb i mlijeko djetetu....da li imaju da plate ratu za kredit....da ne razmišljajuk kako se na perfidan način vrši otimačina i predaja Kosova i Metohije....itd !!! E MOJ NARODE PAMET U GLAVU I NE DAJTE DA BUDALE OD VAS PRAVE DEBILE !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online