Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 29.01.2014.
09:30
Telegraf A

X Faktor: Ispala Aleksandra Sekulić

U poslednjoj emisiji, najlošije je prošla Aleksandra Sekulić, koja je ispala u duelu...

Prvi je nastupio Daniel Kajmakoski sa pesmom grupe “One Direction” – Counting Stars. Takmičar je imao specijalnu koreografiju uz igrače, a Tviteraši su se našalili da je Kajmakoski konačno počeo da mrda na sceni.

Najlošije prošla: Aleksandra Sekulić je pevala Vaninu pesmu “Kao da me nema”
 

- Ovo je stil muzike koji ti treba da pevaš, savremena pop-muzika i jako sam srećna što te večeras vidim u ovoj izvedbi. Takođe, koreografija je fenomenalna – kaže Kristina, a Kiki se u potpunosti slaže sa njom.

Aleksandra Brković je bila sledeća, a pevala je “Tek je 12 sati”. U jednom trenutku joj je pobegla matrica, ali nije dozvolila da je to obeshrabri.

- Nešto se desilo sa tvojim glasom, šta se desilo? Sve vreme si bila stegnuta, bilo mi je neprijatno. Kao da si forsirala glas previše, rekao je Željko Joksimović.

Aleksa Perović je izveo Enrikeovu pesmu “Bailamos”.

- Ja ne znam da li te je to Emina naučila, ali preslatko mi je to kada između svakog stiha izvedeš jedan zin, sigurna sam da devojčice seku vene na to, rekla je Kristina i demonstrirala kako Aleksa otvara usta.

Aleksandra Sekulić je pevala Vaninu pesmu “Kao da me nema”.

- Mislim da nisi dala maksimum večeras, mogla si bolje. Odličan stajling, pokreti, umeš da flertuješ sa kamerom, opasnica si… Moraš da obratiš pažnju na pevanje, jer sve vreme razmišljaš o koreografiji, rekla je Emina, a Željko se složio sa njom.

- Ova pesma je za tebe bila preveliki zalogaj. Znaš svoje mane i treba dobro da paziš na izbor pesme. Ipak, poradi na tome da seksepil ne bude glavni u tvom nastupu, već glas, rekla je Kristina.

“Doktori” su pevali pesmu Farela Vilijamsa – Happy. Momci su bili veoma harizmatični, super otpevali, a u jednom momentu su sišli do žirija i pevali i đuskali baš ispred njih, što je izazvalo pravo oduševljenje u studiju.

- Pokazali ste da se jako dobri pevači, svi ste pevali. Ova žurka je bila zaista po meri šoua. Mislim da imate mesta na ovom tržištu, rekao je Kiki.

- Da niste doktori, nazvala bih vas majstori. Pohvaliću Kristinu, jer je ovo bio jedan od najboljih nastupa do sad u celom “X Factoru”. Svaka vam čast, bili ste super, rekla je Emina, a Željko je dodao da su bili zemljotresno dobri. Takođe, Joksimović je otkrio da je sklopio pakt sa Kristinom o “ne napadanju”, budući da je donela kolače u studio.

Sledeća je bila Ilma Karahmet sa pesmom Marije Šerifović – "Nisam anđeo". Iako je čitavu pesmu otpevala bukvalno savršeno, na samom kraju joj se desio peh, jer joj slušalica nije radila, te samu sebe nije čula.

- Ovo što se dešava, može svima da se desi. Nemoj da brineš. Izbor pesme nije bio odgovarajuć, rekla je Emina, a Ilmi su zamalo suze krenule, jer je rekla da nije želela da joj se to desi.

- Ilma, nemoj da brineš. I meni nešto slično desilo jednom. Lepa si, imaš lepu kosu, super si, osmeh na lice, rekao je Željko.

Maid Haćimović pevao je pesmu Tutti Frutti Benda – "Stvari lagane".

- Imaš fantastičan glas i dvojbe nema uopšte. I dalje si čovek-drama, kao što sam te prozvala. Samo imam jednu zamerku, sad je pravo vreme da naučiš da kontrolišeš dramu, rekla je Kristina, dok je Emina dodala da se malo smorila na početku, ali da je Maid kasnije živnuo.

Kristinina grupa “4U” pevala je "Summertime Sadness", Lane Del Rej.

- Ovo je bio vaš najbolji nastup, bravo – komentariše Kiki, a Emina je dodala da joj se ne sviđa što devojke nose starke i tako navukla bes Tviteraša, koji su odmah “zapalili” internet.

Lukijan Ivanović izveo je numeru Džona Njumana, Love me Again.

- Meni se nastup generalno dopao. Sjajna tačka i plesači i sve je sjajno. Zamerio bih ti nešto na profesionalnoj osnovi. Mora biti prvo ton, a ne vazduh. Malo još energije i to je to, kaže Željko.

- Ovo je jedna od onih pesama koja pojede tebe, a ne ti nju. Važno je da mentori napreduju u izboru pesama. Hajdemo bolje, reče Kristina.

Sledeći je bio Haris Ćato, koji sedi, jer je polomio prst i peva pesmu Dina Merlina – Sve je laž.

Haris je izauvao pravi rat u studiju….

- Dragi Harise, porastao si za ovo vreme koliko se poznajemo. Stoji ti neverovatno maternji jezik. Bilo je veoma emotivno i ja bih ti preporučio ovaj stil muzike za tebe. Zasenio si sve svojom emocije, rekao je Željko.

- Mislim da snosiš veliki deo krivice za ovo što sad peva. Prokletu sevdalinku si mu nametnuo jer je on svoj identitet pokazao na prvoj audiciji. Ja smatram da sa svojih 14 godina ne smeš da pevaš ovako, rekla je Kristina dok se Željko ubacivao, a Kovačeva mu je odgovorila da li je već počeo da deluje mišomor koji mu je stavila u kolače. Emina je pitala da li da plače ili da se smeje.

Sledeća je Tamara Milanović sa pesmom "Jar Of Hearts", Kristine Peri.

- Ovo je bio tvoj najbolji nastup do sada, bravo – rekla je Emina.

Specijalne gošće su dve Hrvatice, Doris Dragović i Jelena Rozga. Jelena je u uskoj, kratkoj i providnoj beloj haljini na plejbek otpevala “Nirvanu” i “Cirkus”, dok je Doris u crvenoj haljini do poda pevala uživo “Magdalenu”.

Kao što napisasmo na početku, ispala je Aleksandra Sekulić....

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Horor u X faktoru
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online