Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 24.11.2013.
14:16
Vestionline A

"Kabare" Vikler sve maestralno "oduvao"

Aleksa Jelić kao vatreni Argentinac i Skaj Vikler kao Kristijan (Ewan McGregor), uz fenomenalne plesače, oduševili su žiri i publikom "Mulen Ružom". Bio je to fantastičan mini mjuzikl. Očekivano, pobedio jedan od njih dvojice (Skaj Vikler). Osim standardne žiri-ekipe (Ivan Ivanović, Katarina Radivojević i Marija Mihajlović), četvrti gost-član bio je Toni Cetinski.

I najveće "neverne Tome" Vikler je oduševio!
 

Prava kabaretska scena, ubedljiva gluma, odlična koreografija, sjajna vokalna intepretacija,...Publika i žiri su bili na nogama, a Skaj i Aleksa su dobili najjači aplauz ikada.

- Ja sam ostao zatečen, mogu se samo od srca zahvaliti organizatorima i svima vama što ste me pozvali. Toliko sam uživao u celoj večeri, a pogotovo u ovoj numeri. Ovo je bilo jako zahtevno, ne želim pametovati, vidim da ste uživali kao i ja. Želim upoznati tog koreografa, iskren je bio Toni i pohvalio ceo tim, plesače, stiliste, kostimografe.

Šaljivi Skaj

Na kraju emisije, išla je ponovo pobednička numera, koju je Skaj duhovito počeo sa "Dobio sam 12 poena", naravno u ritmu pesme. Šala na sopstveni račun, pošto do sada nijednom nije dobio najveći broj poena, a sada jeste skoro od svih!

- Bravo ljudi, ovo ste stvarno dobro uradili, svaka čast. Aleksa je baletski igrač ali pokazao je i glumačke sposobnosti, ovde svi otkrivaju nešto novo o sebi. A Skaj, tvoje pevanje je večeras božanstveno, prokomentarisala je Marija.

- Ozbiljno sam impresioniran ovim što sam video. Ovo je bila mnogo lepa pozorišna predstava i ja da imam devojku, doveo bih je da ovo gleda, rekao je Ivan.

- Ovo je bio pravi spektakl i hvala vama, koreografu, bila je prava mala predstava. Ježila sam se konstantno i požela sam da budem Nikol Kidman u pozadini, rekla je Katarina.

Takođe favorit, Knez je "bio" izvanredan kao Barbara Strejsend! U dugoj, elegantnoj crvenoj haljini i na visokim potpeticama, otpevao je čuvenu Barbarinu pesmu "Woman in love". I bio odličan! Maska je takođe bila više nego dobra, sa sve plavim sočivima.

- Posle ovoga, više ću ceniti žene i njihov trud, rekao je Knez aludirajući na svoje visoke štikle i koliko je teško hodati na njima.

Da se vratimo na početak - prva je nastupila Tamara Dragičević, koja je izvela numeru Ederlezi iz filma "Dom za vešanje".

 

Kraj njenog pevanja nije bio zaista kraj. Tada su u studio ušli trubači i odsvirali članovima žirija "Đuđevdan" na uvce. Kako to običaju nalažu, palo je "kićenje" trubača, Ivan je prvi potegao, a potom i Toni i Katarina.

 

Što se tiče Tamarinog nastupa, dobila je pohvale od svih članova žirija.

Ana Kokić je bila odlična (evrovizijska pobednica) Lorin, uprkog problemima sa glasom zbog prehlade.

Borisu Milivojeviću kao Toniju Cetinskom, kojem se i sam Toni pridružio u jednom trenutku na bini. Boris ne samo da je ličio na Tonijevog brata blizanca nego je i savršeno skino njegovu gestikulaciju, način igranja, pa čak i mimiku.

 

Sneki kao Gile iz "Električnog orgazma" je podelio žiri - Mariji i Katarini se svideo njen nastup dok se Ivanu uopšte nije dopao: "Ovo je bio jedan očajan nastup. Osim što ličiš na Džona Lenona meni se ništa nije dopalo, ni pevanje ni kako si ti imitirala Gileta, to nije bio rokenrol ali nema ljutnje".

Najmanje vremena, vizažisti su najverovatnije potrošili na Željka Šašića, koji je imitirao (takođe kovrdžavog) Alena ("Miligram") u numeri "Kruška".

Goca napokon opet žena i to seksi žena - Marina Perazić. U numeri "Kolačići" Goca se vratila u svoj "fazon".

Sara kao Bebi Dol je odličnom interpretacijom uspela danas sve vrati u devedesete...

Imitacije za sledeću nedelju:

 

Sneki – Silvana
Boris – Ana Kokić (ovo će biti zanimljivo)
Goca – Kristina Agilera
Ana – Kaliopi
Tamara, ali i Aleksa – Majkl Džekson
Željko – Milan Mladenović, EKV
Skaj Vikler – Aki Rahimovski, Parni Valjak
Sara – Šakira
Knez – Saša Matić

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online