Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 23.10.2013.
12:12
telegraf.rs, pressonline.rs A

Ekrem: Kre*nuo bih Mis Svetlanu!

Tokom “Igre istine” u kojoj su učesnici Farme 5 odgovarali na pitanja gledalaca, moglo je svašta da se čuje - Jelena Jovanović je ponovila da voli Edina, Marko bi voleo da ima seks sa Romanom, Kaća se pohvalila da je lepa i pametna a Ekrem je ponovo briljirao sa rečju neophodno, koju je ovoga puta preveo kao: ono što ti ne odgovara!

Nije mu bio dovoljan jedan pornić, i ljubavisanje sa Vendi, nego bi hteo još: Rijaliti zvezda Ekrem Jevrić
 

Kao i obično, svako se držao svoje priče, najveća svađalica Jelena Golubović je priznala da je oguglala na napade ostalih učesnika, Simonida je ubeđena da se Vajs i Ivan “lože” na nju, a Japa je rekao da mu nije bila namera da izblamira Jelenu Jovanović.

Japa: Jeleni sam par puta spasao život, to mi je hvala!

Gledaoci su Japu su pitali šta ima da kaže na to što Jelena tvrdi da oni nisu bili u emotivnoj vezi, kao i šta se zapravo desilo među njima. "Pa, dobro, ako ona tako kaže... Ja samo mogu da kažem da ovo nije prava Jelena... Žao mi je, posle svega što sam uradio za nju. Ja sam toj devojci i život spasao par puta, ali da ne pričam mnogo... - rekao je Japa.

Ekrem je prvo izjavio da mu se ne sviđa Mis Svetlana a zatim se predomislio i dodao da bi rado imao seks sa njom ali ne na “Farmi”.

Ivan je ponovio da je zaljubljen u Saru, a Divna je zaključila da je Jelena Golubović još jedna od krmača koje su dobile popularnost preko njene ćerke Jelene.

Kaća je demantovala da je rekla da je najbolja riba u Srbiji ali je napomenula da je lepa i pametna, što je dokazala time što je uspešno nabrojala sve padeže.

Šta će se sve još desiti na Farmi 5, i kakve će istine i skandali još izbiti, ostaje nam da vidimo.

Pročitajte sve o Farmi 5 OVDE

POVEZANE VESTI

Sreda 23.10.2013. 13:39
Kad vidim šta si kresao tolike godine ( Igbalu ) kresnuo bi ti i muvu u letu, a ne Svetlanu
Sreda 23.10.2013. 15:20
Pink, Farma da ne povjerujes sve go kreten i ludak. Kako samo uspjevaju da ih pronadju? Ovo nije nista drugo nego mentalna euatanazija Srpske nacije. Ljudi pa ubijaju vas mentalno sa ovakvim programima, nemojte da gledate farmu.
Sreda 23.10.2013. 21:17
A ŠTO JE NAJGORE OVAJ NEANDERTALAC JE KRE*NUT PO MOZGU JOŠ OD ROĐENJA !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online