Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 22.09.2013.
10:13
mondo.rs A

Jelena se olakšala između dva toaleta

Glumica i režiserka Jelena Golubović izazvala je negodovanje ostalih učesnika u rijaliti programu ''Farma'', pošto je izvršila tešku nuždu između dva poljska toaleta.

Najpre su joj zamerali nekulturu, pa primetili da se ne kupa, te su je optužili da se obrisala krpom tamo gde se krpom ne briše, pa je vratila na mesto... Gadostima na Farmi izgleda nema kraja, a novo Jelenino "dostignuće" je - vršenje velike nužde između dva poljska toaleta.

Zaprepastila ostale ukućane: Jelena Golubović

Svi farmeri su joj to zamerili tokom nominacija uživo, a ona je tvrdila da svi učesnici lažu. Naravno, štapiće je dobila od skoro svih, a drugi sluga Edin Škorić dobio je samo tri komada, i to iz sažaljenja farmera prema Jeleni, jer je "preemotivno žensko".

"Lažeš, svađaš se", ovo su joj zamerili Suzana, Ivan, Crni, Danimir Vajs, Slobodan Đurković, Kaća, Igor Starović, Vanja i Jelena.

"Užasno si naporna, saberi se, dosadna si", nešto oštriji bili su Sara, Divna, Boris, Svetlana, Zuzi, Vanila, Simonida, Šeki.

Opširnija objašnjenja dali su Miroslav Pržulj i Zorica Marković. Pevač joj je rekao da je namerno šalje u arenu da bi lično proverila da li publika podržava njeno ponašanje, a Zorica je štapić dala Edinu rekavši da želi da ipak vidi sjaj ljudskosti u Jeleninim očima.

"Kretenu nenormalni! Mislim to pozitivno", rekao je Marko Vukotić rediteljki. Aleksandra Džidža Stojković je kratko rekla - "preterala si sa onim vršenjem nužde danas, to je neverovatno", a Miroslav Miki Đuričić je bio najdetaljniji.

"Mislila si da te svi napadamo zbog jedne konzerve, e sad crkni gladna! Nemojte slučajno da joj je neko nešto dao! Nek' misli publika da smo najgori, umri od gladi, briga me, vrši nuždu na sred dnevne sobe, radi, bre, šta hoćeš", vikao je Miki.

Na kraju je Jelena dobila štapiće od svih osim Zorice, Romane Panić, na osnovu ženske solidarnosti, i Čupe Kalača sa kojim se sinoć "dohvatila" u ostavi. Njegovo obrazloženje ju je zapanjilo.

"Ti si žensko, preosetljiva si... Koliko si godina imala kada si izgubila oca", pitao je on najopuštenije, a Jelena se zaprepastila, i možda prvi put na Farmi ostala bez reči.

"Kakve to veze ima", pitala je kad se sabrala, a on rekao - "pa, i to utiče na ponašanje".

U svoju odbranu zbog incidenta između dva toaleta Jelena je dala konfuzno objašnjenje. Tvrdi da je time htela da pokaže svoj revolt, jer je ostali optužuju da se ne kupa. Rekla je i da očekuje od njih pisano izvinjenje zbog te priče.

Jelena će danas u duel sa Vanjom Mijatović, koja je kratko rekla da se lepo provela i uklopila na Farmi, i da bi volela da ostane, ali je OK i ako ode.

POVEZANE VESTI

Nedelja 22.09.2013. 11:08
Šteta što nemaju okolo zasejanu njivu kukruza.... bilo bi najposećenije mesto na Farmi....
Nedelja 22.09.2013. 11:07
Ne znam koliko je tacna informacija, ali sam cuo da je imala laksu nuzdu jer su joj zakerali kako ostavlja WC prljav. Koliko me pamcenje drzi, secam se da su uhvaceni kako sa trema mokre Maca i Firci Ii nikom nista. Jeleni fali daska to je tacno, ali vecicni drugim farmerina fali kompletna gradja. Da nje nema farma bi bila smor. Ona zivi u nekom svom filmu dok se drugi trude da igraju laznu igru takvi smo-kavi smo...jes malo morgen.
Nedelja 22.09.2013. 14:58
Kakav sve ološ šeta ovom Srbijom
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online