Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 09.08.2013.
03:31
pressonline.rs, Vestionline A

Toma Nikolić: Pa neće, valjda, Stanija da bude uzor Srbima

Ne, ne, nije zaista Tomislav Nikolić, predsednik Srbije, rekao da starleta Stanija Dobrojević ne bi trebalo da bude uzor deci ove napaćene zemlje, nego je najuticajniji čovek na svetu, 40.000 puta bitniji od Tome, rekao da jedna starleta, 40.000 puta bitnija od Stanije, ne bi trebalo da bude uzor mladima... Znači, predsednik SAD Barak Obama (a ne predsednik Srbije Tomislav Nikolić) je “opleo“ po tamošnjoj zvezdi rijalitija Kim Kardašijan i njenom izabraniku Kanje Vestu (a ne po ovdašnjoj snajki Staniji i njenom Filipu), istakavši da takav život nikada ranije nije bio smatran za “američki san“, pa smo mi to samo preveli na srpski jezik i srpsku situaciju...

I jedna SAD se budi, hoćemo li se i mi probuditi: Barak Obama i najpopularniji rijaliti par današnjice Kim Kardašijan i Kanje Vest. Za ljubitelje Stanije, Obama je levo
 


Ostavimo na stranu naša poštena i realna osećanja prema SAD, koja je bombardovala nas i našu decu pre samo nešto više od 10 godina, i činjenicu da smo mi nebeski narod, ali predsednik trenutno (samo trenutno) najjače zemlje na svetu je digao glas protiv rijaliti zvezda. U nemogućnosti da zamislimo da će ozbiljni predsednik naše zemlje ozbiljno da se pozabavi budućnošću Srbije i njenom decom, mi smo pokušali da naslovom skrenemo pažnju na život koji nam predstoji...

U svakom slučaju, pozvan da govori o svojoj koncepciji "američkog sna", Obama je u intervjuu sa Dejvidom Blumom objasnio da je to za njega projekat koji podrazumeva naporan rad i dobro obrazovanje. Rekao je da je, dok je on bio mlađi, američki san bio znati kako biti dobar domaćin, imati dobar posao, steći visoko obrazovanje.


"To svakako ne podrazumeva da idete okolo i svima govorite da želite veliku kuću sa bazenom ili luksuzni automobil", naveo je on, dodajući da u njegovo vreme deca nisu bila izložena takvim uticajima.


Obama smatra da su mladi u Americi danas opsednuti brzom zaradom i slavom, te je kao loš primer naveo Kim Kardašijan i Kanje Vesta, koji svoj raskalašni život izlažu milionskom auditorijumu putem malih ekrana.


"Nekada deca nisu pratila šta je Kim Kardašijan obukla i gde Kanje Vest odlazi na letovanje! To sada postaje nešto po čemu se rangira vaš uspeh, a to ne znači da ste uspeli u životu", istakao je američki predsednik, dodajući da to ne bi smelo da bude obeležje uspeha.


Ovo nije prvi put da je Obama "opleo" poznate zvezde zbog njihovog načina života. Kanje Vesta je čak u nekoliko navrata nazvao "magarcem", na šta mu je ovaj na jednom koncertu uzvratio "njakanjem".


Kim i Kanje zajedno su "teški" oko 120 miliona dolara.

POVEZANE VESTI

Petak 09.08.2013. 14:20
Totalno nebulozan tekst....o nebuloznim likovima!!! Od nebuloznih novinara....MNOGO JE !!!
Petak 09.08.2013. 11:44
A ko ce tomo ? Neces valjda ti .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online