Ponedeljak 24. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 27.02.2010.
16:47
Vestionline A

Snima se VIP Survivor!

U Srbiji definitivno vlada prava pomama za rijaliti programima u kojima učestvuju poznate ličnosti. Dok teku pripreme za novu sezonu "Farme“, na televiziji Fox ozbiljno razmišljaju i o prvom "VIP Survivoru“.

Ne samo da smo slavne gledali kako muzu krave, mese hleb ili se svađaju izolovani u kući u Košutnjaku, već će nam najverovatnije biti pružena šansa da ih posmatramo dok se pod vedrim nebom bore za opstanak.

Naime, posle gostovanja folk dive Seke Aleksić u "Survivoru“, koja je na kratko uzburkala strasti i digla gledanost, producenti su zaključili da prosečnog Srbina zanimaju samo dogodovštine ovdašnjih zvezda i zvezdica. Kako saznajemo, glavnu ulogu u "VIP Survivoru“ koji bi najverovatnie trebalo da se snima ovog leta, a prikazuje sledeće jeseni, imala bi upravo Seka Aleksić.


"Razmišlja se o snimanju VIP Survivora, ali videćemo šta će biti. Ukoliko bih učestvovala, to bih uradila samo pod uslovom da mogu da biram ko će biti u mom plemenu, kao i u suparničkom! Producenti „Survivora“ su najprofesionalniji tim s kojim sam do sad sarađivala", rekla je Aleksićeva i dodala da bi pre svih u svom plemenu volela da vidi koleginicu Gocu Tržan i stilistu Sašu Vidića.


Voditeljka Suzana Mančić oduševljena je idejom o "VIP Survivoru“ i kaže da bi rado učestvovala u takvom šou.


"To mi zvuči vrlo zanimljivo. U svakom slučaju zdravije nego, na primer, klaustrofobični "Veliki brat“. Bila bih na svežem vazduhu, što je sjajno! Samo je potrebno biti mentalno jak i fizički spreman. Smetalo bi mi samo to što nema šminke i moje kreme za lice", otkriva Mančićeva, a na pitanje da li bi tražila neke posebne uslove, poput recimo obezbeđenog kupanja u hotelu, odgovara:


"Ne! Ako smo u "Survivoru“, kupaćemo se u moru. Nema tuširanja! Pa to je preživljavanje. Takođe, bubice, pesak, spavanje pod vedrim nebom, ne bi mi smetali. Kad je reč o hrani, to bi mi bila odlična prilika da smršam. Evo, preporučujem se za taj šou, da malo doteram liniju."


Pevačica Romana Panić tvrdi da nije toliki egzibiocionista da bi preživljavala na pustom ostrvu.


"Nisam ja za to. Divlja priroda u kombinaciji sa bubama mi ne zvuči privlačno. Uz to, i nedostatak hrane. Ma, nema šanse! Ni "Farma“ mi se ne dopada, jer nema normalne uslove za život, odnosno održavanje higijene. Od svih rijaliti šoua najprimamljiviji mi je "Veliki brat“, zbog pristojnih uslova za život."


Sa Romanom se slaže i mlada "Zvezda Granda“ Milica Todorović.
 

"Mnogo sam smotana i nesnalažljiva. Izgubila bih se na ostrvu i umrla posle nekoliko dana! Baš bi mi bilo teško. Učestvovala bih u "VIP VB“, jer mi tamo deluje fino i opušteno. U "Survivoru“ su i borbe teške! Nisam ja za to."


Voditelj Zoran Radojković Pile, koji je ostao upamćen kao najvredniji radnik na završenoj "Farmi“, kaže da bi rado učestvovao u ovom rijaliti šou.


"Sa velikim zadovoljstvom bih prihvatio poziv da učestvujem. Voleo bih da ispitam svoje telo i duh u tim, nešto restriktnijim, uslovima. Ne bi mi ništa teško palo. Kupao bih se u moru, jeo ono što ima. Manjak hrane bi mi prijao, jer bih smršao. Ne znam samo kako bih u snagatorskim igrama parirao nabildovanim muškarcima. Ali, ako bi me na vreme pozvali, redovno bih išao u teretanu i fizički se spremio", zaključuje Pile.

Pevač Aco Pejović otkriva da je veliki fan "Survivora“, ali da bi dobro razmislio pre nego što bi se upustio u ovu avanturu.


"Survivor“ je jedini rijaliti koji volim da gledam. Kad je reč o šouima poput "Farme“ i "Velikog brata“, to je u mojoj kuću zabranjeno! Morao bih dobro da razmislim da li sam psihički i fizički spreman za takav izazov.
Priznajem, frka je tamo. Ne znam kako bih provodio noći, posebno zbog buba. Količina hrane ne bi bila problem, navikao sam da postim, ali ne bih mogao da jedem pačiji fetus, riblje oči i slično, kao što su činili poslednji takmičari."

 
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online