Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 21.06.2013.
02:59
mondo.rs A

Stanija Filipu: Povraća mi se od tebe

Filip Panajotović ne prestaje da dovodi do ludila i izbezumljenja devojku Staniju Dobrojević na Farmi, ali uprkos čestim svađama i starletinim suzama oni tvrde da je to prava ljubav, a drugima pričaju kako žele da ih razdvoje.

Nova svađa "golupčića": Staniji smeta što je Filip ljubomoran
 

Najnoviji povod za njihovu raspravu bilo je to što je Filip ostavio da ga čeka malo duže po suncu da popiju kafu, ali on je želeo da se sredi u kupatilu, da se obrije... Mogla je Stanija da sedne sa nekim drugim da popije kafu, ali maneken joj to zabranjuje.

"Ako već sve zahtevaš od mene, a ja kao debil sve to poštujem i tako se ponašam, zašto me ostavljaš da čekam ovde po suncu!? Ti mi sve zabranjuješ, zabranjuješ mi da se družim sa svima! Ja sedim ovde pijem kafu sama...", rekla mu je Stanija.

Filip se pravi nevešt: "Ma, ko ti zabranjuje!? Samo sam ti rekao da ne sediš sa njima, znaš celu situaciju...I šta ako sediš sama, i ja bih sedeo sam...".

"Zašto mi ne kažeš: 'Idi Stanija, moram da se brijem, perem zubiće, nameštam šiške...", nastavila je Stanija, a Filip ju je prekinuo pitanjem: "Koje šiške?"

"Urnišeš me ovde, ja zbog tebe plačem, gledaš samo svoje du***, sebičan si, sve mi zabranjuješ, a ti gledaš samo sebe", rekla mu je Stanija kroz suze.

Starleta je otkrila i situaciju od pre par jutara kada je sedela i pila kafu sa nekim.

"Ako sednem i pijem kafu sa nekim ti nećeš da mi se javiš celi dan", govorila je Stanija, na šta je Filip uzvratio: "Dobro, ja sam psihopata. Neka tvoj brat ponovo kaže da sam psihopata. Ne želim da sediš sa njima jer te posle ogovaraju".

"Filipe, ne grli me, ne ljubi me, ne diraj me! Da li si razumeo? Povraća mi se od tebe i tvojih ružnih reči! Alo, bre dečko, nisam ja tvoje vlasništvo. Spusti se malo na zemlju dok te nisam spustila", rekla je mu je Stanija, nakon što je on hteo da je poljubi.

Pre nekoliko dana, ona i Filip su u kuhinji ćaskali, a Stanija ga je ispitivala o njihovoj vezi kada izađu sa Farme.

"Evo, situacije: nas dvoje smo izašli u neki klub, a meni neki momci šalju piće. Šta ćeš ti da uradiš?", upitala ga je Stanija.

"Koje piće?", rekao je Filip.

"Ma, nebitno je piće, reci šta bi uradio", nastavila je Stanija.

"Odmah ću da vratim piće!", rekao je Flip, na šta je Stanija rekla da to nije u redu, jer je ona ta koja bi trebalo da se zahvali na piću i uljudno ga vrati onima koji su joj poslali.

Hm, kome li će Farmeri u subotu da daju štapiće - njemu ili njoj?

POVEZANE VESTI

Petak 21.06.2013. 07:54
Nije njima lako, naporni su jedno drugome...
Petak 21.06.2013. 06:36
i nama od tebe stano
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online