Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 08.06.2013.
18:34
Telegraf A

Stanija uplakana: Filipe, bio si niko i ništa pre veze sa mnom

Pošto ju je Filip rasplakao rečenicom da je nameravao da je ostavi uživo, Stanija mu je uzvratila da je pre "Farme" i veze sa njom bio potpuno nepoznat.

Malo poljubaca, malo smeha, a malo i suza... kao u sapunici: Filip i Stanija
 

Ognjen Amidžić došao je na imanje u Lisoviću i saopštio gledaocima da će im publika postavljati pitanja preko zvanične Fejsbuk stranice “Farme“. Već prvo pitanje rasplakalo je starletu, koja je ostala zatečena izjavom gledalaca da Filip namerava da je ostavi u programu uživo. Stanija je počela da plače, ali nije ostala dužna manekenu.

Ubrzo je na pitanje zašto je rekla da Filip ima više koristi od njihove veze, rekla da je maneken pre veze sa njom bio potpuno nepoznat. Iako su rešili sve nesuglasice i pomirili se i kada se maneken vratio u “Farmu” starleta je bila presrećna, pitanja gledalaca uspela su da poremete “raj u vezi ovo dvoje golupčića”. Naime, pitanje upućeno Filipu veoma je pogodilo Staniju.

"Filipe, da li ćeš održati obećanje dato Akiju i Filipu da ćeš ostaviti Staniju u lajvu", preneo je voditelj pitanje, na šta je maneken odgovorio:

"Pre svega da kažem, to je bio neki moj komentar koji je bio isprovociran nečim što je Stanija ovde radila i to sam joj rekao, a ja sam to sve znao, iako je ona mislila da ne znam. Tako da je to bila jedna glupost u najvećoj šali. Ja sam to rekao namerno zbog njenog ponašanja, a tada smo igrali dečje igre koje se meni nisu svidele uopšte, ali nisam znao kako drugačije da je povredim zbog njenog ponašanja", odgovorio je maneken, dok se starleta hvatala za glavu.

Iako je pokušao da se opravda, Stanija je počela da plače. Kasnije mu ni ona nije ostala dužna, na pitanje zašto je rekla da Filip ima više koristi od njihove veze, rekla da je on bio nepoznat pre ulaska na “Farmu”.

"Takvo je bilo pitanje. Pitali su me kada bi se gledalo iz ugla medija. Ja stojim iza toga da sam pre ulaska na Farmu imala veći medijski prostor od svih ljudi ovde. Filip je pre ulaska bio nepoznat- rekla je starleta, na šta se njen dečko ubacio rečenico:

"Nepoznat? Onda se ti nisi dobro raspitala!

"Ja čitam sve novine i portale. Nije te bilo, sem ono možda kada si pobedio. Zato sam rekla kada bi se gledalo tako da bi on imao više koristi", uzvratila mu je starleta.

POVEZANE VESTI

Subota 08.06.2013. 18:42
Oboje su se "okoristili" po novinama, ni zbog čega.
Nedelja 09.06.2013. 01:00
"Bio si slepac pre nego sto si mene upoznao, a sada si jos veci..."
Nedelja 09.06.2013. 20:39
Momak je teski mentol i psiho,za nju je on balavac,ona je navikla na zestoke momke,a on je jedan obican mlakonja koji trci za njom,a ona namazana sa svim bojama koristi ga i manipulise snjim.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online