Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 21.04.2013.
10:11
Mondo A

Farma i VB: Sedmoro nominovano

Koga ćete izbaciti s Farme: Milana Tarota, Ljubu ili Seksi Sandru? S druge strane, u kući Veliko brata nominovane su četiri"cice": Ava Karabatić, Ivana Stamenković Sindi, Aneta Nakovska i Maja Nikolić.

Tarot je nominovan po kazni
 

Milan Tarot je automatski nominovan po kazni.

Ljuba i Ša, odnosno kako su ih ostali prisno prozvali "Ljubiša", bili su na tapetu za nomincije u subotu uveče, u živom prenosu. Bilo je gusto, jer su ostali imali svašta lepo da kažu o njima, ali neki svašta i da zamere. Ipak, Ljuba je dobila više štapića.

Zanimljivi su pojedini komentari ukućana:

Ekrem je rekao da je Ljuba prava žena za njega (zar to ne kaže svakoj?!), ali da se nisu skontali. Aki je priznao da mu je Ša bolji drug, a Seksi Sandra je morala da presudi u korist repera, jer su "oboje evači i ortaci iz bloka". Ljuba je štapić dobila i

Ljuba dobila više štapića od ukućana u odnosu na Ša(o uvredama da ne pričamo)

od Jovane ("neka Ša nastavi da se predstavlja auditorijumu"), Radojke ("Ša mi je poklonio majicu, kud štapić da mu sad dam"), manekena Filipa ("Ša i ja se znamo iz klubova"). Stanija je rekla da bi sa Ljubom bila prijatelj van Farme, ali da ne misli da je taj osećaj uzvraćen, dok je Zorica Marković nastavila prepucavanje koje vodi sa Ljubom.

"Evo ti štapić, trandžo", nije birala reči pevačica.

Seksi Sandra je imala najmanje glasova publike za ostanak.

Na celu priču nisu se obazirali ostali nominovani. Milanu Tarotu je potpuno svejedno, dok je Sandra rekla da bi volela da ode kući. Priliku za to imaće sutra uveče.

 Koja "leti" iz VB: Ava, Sindi, Aneta ili Maja?

Čak i gola nije zanimljiva ukućanima (Ava je dobila najviše glasova): Videćemo da li je tako i sa gledaocima
 

Maja Nikolić je nominovana po kazni.

S druge strane, ukućani su izglasali u ispovedaonici koga više ne žele da gledaju u kući. To su: Ava Karabatić, Ivana Stamenković Sindii Aneta Nakovska! Pročitajte, ko je za koga glasao (ko je iskren u kući a ko dvoličan).

Ava je prva ušla i dala je Aneti dva poena, a Soraji jedan.


Za njom je ušla Aneta koja je nominovala Sindi (2 poena) i Avu (1 poen). Vendi, koja se izuzetno razočarala u svoju doskorašnju štićenicu je dala Avi dva poena, a jedan poen dala je Miliću.

I ona im se zamerila: Sindi

Žarko je dao Avi dva (više ne može da "podnese" bratovu "ljubav") a Soraji jedan poen, dok je Željko dao dva poena Sindi a jedan Soraji. Maja Volk je dala Avi dva poena, a Sindi jedan. Milić je razbio žensku "monotoniju", pa je nominovao Slavka sa dva i Maju Volk sa jednim poenom.

Sindi je dala dva poena Aneti i jedan Vendi, Soraja dva Aneti a jedan Željku, Top je nominovao Avu sa dva i Žarka sa jednim poenom.

Slavko i Maja po kazni nisu mogli da nominuju.

Rezime: Ava je dobila osam poena, Aneta šest a Sindi četiri. 

Koga više ne želite da gledate?

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online