Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 19.04.2013.
10:32
mondo.rs A

Veliki Brat: Ava "odlepila"

Hrvatska starleta više ne zna šta bi sa sobom. Malo voli Željka, malo joj se gadi... Turbulentni odnosi sa muškarcima u Kući Velikog Brata očigledno su dokusurili Avu Karabatić.

U kog će sada da se zaljubi: Ava Karabatić

Starleta je najpre bila sa Urošem prve večeri pod "jorgan planinom", što je video najširi auditorijum. Uroš je po izlasku iz Kuće rekao da su seks po dogovoru simulirali, a Ava na to dodala da je više zanimaju "bubuljice koje joj iskaču", nego izbačeni kaskader.

Sledeći je pod "jorgan planinom" bio Željko, a činilo se da su se oboje ipak prepustili emocijama, a ne samo maženju. Ipak, i ta romansa je pukla, jer je Željko procenio da ga Ava koristi da bi dobila na popularnosti.

Hrvatsku starletu sve ovo je neviđeno ophrvalo, pa se zalepila za Vendi i danima je smara da joj pomogne. Pevačica, koja se vezala za nju, bila je spremna da učini Avi, ali je i njoj prekipelo nakon tri dana "patnje".

"Molim te, nemoj više da mi postavljaš glupa pitanja. Ja ne mogu da se naljutim na tebe jer si mi draga, ali što je mnogo - mnogo je", rekla je Vendi Avi, koja je prati po Kući kao kučence i non-stop zapitkuje.

Posle stotog pitanja o tome šta li Željko stvarno misli o njoj, Vendi joj je kratko rekla - "obožava te, lud je za tobom". "Ali on me je povredio, ja ne mogu više, neću ovo da trpim...", brzala je Ava.

"Rekla sam mu pre neki dan da ga volim, da ću ga voleti sa svim manama, a on mi je onda rekao da je sve što radim gluma! Nisam mogla da glumim da ga ljubim, da se 'drpamo', pa nisam takva", hrlila je Ava ka histeričnom napadu.

"Sad mi se Željko gadi. Pa, nisam ja lopta da me tako odbaci".

Vendi joj je strogo rekla da prestane da se prepispituje i "slaže nervozne face". Pitanje je da li će njeni saveti uroditi plodom, jer su i ostali primetili da je Ava trenutno nestabilna.

"Rekao sam i ranije da ona ima probleme koje mi ne možemo da joj rešimo, jer nismo kompatibilni za takvu vrstu pomoći. Hipersenzitivna je, stalno upada u ta hiper-stanja, a okolina je osuđuje, mada je nemoguće da je ona jedina koja sve radi pogrešno", iskreno je rekao Top.

POVEZANE VESTI

Petak 19.04.2013. 12:19
Po mom mišljenju djevojka ima psihičkih problema i treba joj stručna osoba.
Petak 19.04.2013. 12:07
Devojka ne zna šta će sa sobom, neko joj je napričao da je neodoljiva, i da su njene histerije vrlo interesantne.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online