Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 03.04.2013.
00:52
mondo.rs A

Veliki brat: Uzbuna! Vendi je u kući!

Vesna Vukelić-Vendi je novi učesnik rijaliti šoua Veliki brat, iz kojeg je izbačena njena velika rivalka Vesna da Vinča.

Vesna Vukelić Vendi neposredno pred ulazak u kuću Velikog brata
 

"Ja sam došla sa dva arhengela božija, preobučene u masku Darta Vejdera - zovu se Rafael i Uril", rekla je Vendi, a onda objasnila zašto je pristala da uđe u Kuću Velikog brata: "Tamo je mesto inteligentnim ljudima".


Vendi nije u dobrim odnosima sa Majom Nikolić i sa Vesnom da Vinča.


"Vesnu ne poznajem, ona ima problem sama sa sobom. Što se tiče Maje Nikolić, ja nju zovem konte Marko Mario del Tintoreto", rekla je Vendi pre ulaska u Kuću.


Inače, u svom profilu je rekla da je mislilac, filozof, psihijatar... Posebno je ponosna na to što se slikala za "Plejboj". Snimila je i film "Dama koja ubija", a "intenzivno je radila" na jednoj pozorišnoj predstavi...


Čim je kročila u Kuću počelo je ludilo!


Pozdravila se sa većinom ukućana, osim sa Vesnom da Vinča i Majom Nikolić.


Nakon što je Maji nešto rekla, u pretećem tonu, otprilike da se "ponaša", Vesna da Vinča je obavestila ostale ukućane da sa Vendi neće komunicirati jer se sude.


"Tužila sam dotičnu gospođicu sudu i neću komunicirati sa njom i to isto tražim od gospođice", rekla je Vesna da Vinča.


Od Vendi je dobila: "Odlično!". Uz objašnjenje: "Gospođa ima problem sa samom sobom. Ta emisija zbog koje me tuži ne postoji nigde, odnosno video zapis", rekla je Vendi, a onda dodala: "To je bila emisija talk-show...".
 

Sav prihod za malu Tijanu

Sav prihod od večerašnjeg glasanja gledalaca biće uplaćen za pomoć maloj Tijani Ognjanović kojoj je neophodna transplantacija srca.
"Ovo je humanitarno izbacivanje na neki način", rekla je voditeljka Marijana Mićić.

Ali, Vesna da Vinča, koja je bila više van kuće nego u kući, neće ni biti u prilici da komunicira sa Vendi, jer je odlukom gledalaca napustila šou. Ona i nije bila bila u kući prethodnih dana (uskraćeni smo za zvanično objašnjenje, navodno joj je pozlilo zbog posta).


Maja Nikolić, baš kao ni Vesna da Vinča nema nameru da komunicira sa Vendi.


Rekla je da tako misle i sve ostale ćene, kao i Uroš. Međutim, kada je voditeljka Marijana Mićić upitala ostale ukućanke da li stvarno misle kao Maja, saznali smo da pevačica nije bila iskrena. Odnosno, da ima pogrešan utisak.


Ava je rekla da želi nekoga da upozna pre nego što formira mišljenje, a sa njom su se saglasile i Sindi, Nevena, Soraja, Aneta, kao i Maja Volk, koja će komunicirati u granicama pristojnosti.


Upitana zašto je rekla da je ostale ukućanke prate, a da to nije istina, Maja Nikolić je odgovorila: "Ostale ukućanke nisu dovoljno mentalno jake. Meni je ovo treći rijaliti i imam potrebu da ih zaštitim od lapsus-mentalis identiteta koji šetaju kućom".

POVEZANE VESTI

Sreda 03.04.2013. 01:25
Vendi je u isto vreme propalitet, satorska pevaljka, i genijalka. Obrazovana, nacitana, a prepuna zivotnog iskustava. Vrlo zajeban igrac. Jadna Maja Nikolic, sad je nagrabusila.
Sreda 03.04.2013. 07:51
Vendi i Milić Vukašinović? To je prevelika doza...
Sreda 03.04.2013. 11:11
mrtva pijana usla u vb
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online