Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 21.03.2013.
14:21
J. ANTONIJEVIĆ i V. TASIĆ A

Koškanje Ekrema i Ere zbog Stanije

Što veća kriza to više rijaliti šou programa u Srbiji da se zabavi narod. Zato ne čudi što srpske televizije Pink i B92 nude gledaocima čak dva rijalitija - Farmu, koja je počela u utorak uveče, dok Veliki brat startuje u ponedeljak 25. marta. A zadovoljni su svi pevači, starlete i poluanonimne ličnosti koje na ovaj način stiču ili podgrevaju popularnost i za to su još i plaćeni. Zadovoljno ruke trljaju i gazde TV stanica koje emituju najjeftiniji program, a dobro zarađuju na SMS porukama i reklamama.

Međutim, da kriza i te kako trese Srbiju govori i podatak da su honorari maksimalno skresani, a i glavna nagrada na Farmi je prepolovljena i sada iznosi 50.000 evra za 100 dana nimalo lakog života na seoskom imanju pod budnim okom kamera.

Pobuna seljaka

Dolazak VIP farmera u Lisović izazvao je protest barajevskih seljaka kojima se ne dopada što će u komšiluku opet imati cirkus. Osim toga, zahtevaju od RTV Pinka da poprave put koji su uništili prethodnih dana pripremajući imanje za dolazak farmera. Oni su na sat vremena blokirali put koji vodi do imanja i dobili obećanje da će sve biti sređeno.

U studiju u Šimanovcima, odakle se 24 farmera uputilo na Pinkovo imanje u selu Lisović, u utorak uveče vladala je prilična gužva, ali i nervoza koja je umalo dovela do fizičkog obračuna između Ekrema Jevrića i Ere Ojdanića i pre nego što su uopšte zakoračili na imanje. Ojdanić se prvo iznervirao što mu organizatori nisu dozvolili da na imanje povede jare i pevca, iako je pre neku godinu Zorica Brunclik svuda vodala svoju pudlicu.

Taman kad se malo smirio, okom iskusnog švalera odmerio je učesnice i odmah započeo da se udvara Staniji Dobrojević, kojoj je komplimente delio šakom i kapom, priznajući da ne bi imao ništa protiv seksa na imanju s njom.

Dolazi i Tanja Savić?

Kako pišu beogradski mediji na imanju će se bar na dva dana pojaviti i Tanja Savić. Pevačica je navodno prvo odbila ponudu Pinka, jer nije želela da se odvaja od sinova Maksima i Đorđa, ali je presudio Saša Popović, direktor Granda, koji smatra da je to najbolji način da se ona vrati u žižu javnosti nakon dvogodišnje pauze i života u Australiji. Ukoliko joj se bude dopalo na imanju možda ostane i koji dan duže.

To se nije dopalo Ekremu, koji se još u karantinu zagledao u atraktivnu starletu i čak priznao da bi se odrekao honorara za jednu noć sa njom. Njih dvojica su se sporečkali iza scene, ali na sreću sprečen je sukob, što ne znači da do obračuna neće doći ispred kamera na farmi. Ojdanić ne krije da mu Jevrić nije simpatičan, em se svi otimaju o njega, em mu je ispred nosa uzeo mesto gazde imanja prve nedelje. Povrh svega, Era je na imanje ušetao sa šajkačom na glavi pevušeći hit Lepe Lukić "Od izvora dva putića" iako s koleginicom ne razgovara od svađe u Velikom bratu pre neku godinu.


Pink je i ovog puta po oprobanom receptu odabrao farmere - izvukli su iz naftalina pevače potonule u zaborav poput Vesne Rivas i Saške Karan, njima su pridodali mlade, ambiciozne i slave gladne pevače, starlete i misice izazovnih, silikonskih oblina, pa kad se tome doda još i Milan Tarot koji za sebe kaže da je čarobnjak, cirkus je kompletan.

Ulazak Zorice Marković nikog nije iznenadio, ali je zato Goca Božinovska iznenadila sve, pa i sebe samu, posebno što je do pre neki dan tvrdila da nema tih para zbog kojih bi ušla na Farmu. Ali, izgleda da su joj ipak ponudili adekvatan honorar, kad već ima sve manje tezgi. Još samo da im Pink i uplati obećane pare, da ne čekaju i po dve godine kao prethodni učesnici Pinkovih rijalitija Farma i Dvor.
 

Manje poznati farmeri

Na imanju će se baškariti i Duško i Radojka Bogdanović iz sela Galibabinac, koji su do sada učestvovali u tri rijalitija, crnogorski pevač Danijel Alibabić, Nazif Gljiva, poznati bosanski autor, Zoran Jagodić Rule, pevač i muzičar, njegov kolega Miki Mećava, silikonska starleta i pevačica u pokušaju Seksi Sandra, misica Jovana Nikolić i njen bivši dečko, maneken Filip Panajotović, glumica Tijana Macura i njena koleginica Gordana Bjelica, pevač Filip Mitrović, Ljuba Pantović-Subotić, bodibilderka, pevačica Darija Stanojević, reper Nenad Aleksić Ša i anonimni pevač Andrija Marković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online