Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 06.03.2013.
10:51
Alo A

Igbala ulazi na farmu sa Ekremom!

Ukoliko bude poželeo da flertuje sa nekom drugom ženom, naturalizovanom Amerikancu Ekremu Jevriću biće to mnogo teže nego prošli put, jer će mu u rijaliti šouu "Farma 4" društvo praviti niko drugi do njegova supruga Igbala!

Hoće li svojoj ženi ljubiti stopala kao Vendi: Igbala i Ekrem
 

Naime, ona je dobila ponudu od organizatora da se pojavi na imanju u Lisoviću, ali uslov je bio taj da neko od čelnika “Pinka” dođe u Ameriku kako bi potpisala ugovor, što je učinio lično Željko Mitrović.

Novi farmeri: Danijel Alibabić, Ivana Šašić i Siniša Pešić Teča!

Iako su spremili brojna iznenađenja za novu sezonu, organizatori dobro skrivaju spisak potencijalnih učesnika. Međutim, kako saznajemo, u “Farmi 4” naći će se crnogorski pevač Danijel Alibabić, folkerka Ivana Šašić i reper Siniša Pešić Teča, kojeg publika pamti iz spota “Krimi rad” Jelene Karleuše.

- Kada su obelodanili da je Jevrić potpisao ugovor za “Farmu 4“, koji mu je u Njujork odneo vlasnik "ružičaste televizije" Željko Mitrović, svi su bili ubeđeni da u rijaliti šou ulazi Ekrem sam. Međutim, pozadina je drugačija, organizatori su imali sasvim druge namere, a to je da se Jevrić pojavi sa svojom suprugom Igbalom - otkriva za “Alo!” izvor i objašnjava:

- Opšte je poznata stvar da je prošlu sezonu u ovom rijalitiju obeležio upravo Ekrem, koji je imao “ljubavni” izlet sa Vesnom Vukelić Vendi, što se Igbali, logično, nikako nije dopalo.

Jevrićeva supruga je u više navrata izjavila da bi pustila svog muža u neki novi rijaliti šou samo ako bi ona bila sa njim, jer bi tako mogla da kontroliše situaciju. S obzirom na to da su organizatori znali za njene izjave, ovoga puta angažovali su Igbalu kako bi zajedno sa suprugom bila u “Farmi” i uspeli su u tome. Na nagovor sinova i Ekrema, ona je pristala da sa mužem uđe u ovaj šou i provede 100 dana na imanju u Lisoviću - završava naš izvor.

Da li će bračni par Jevrić ispuniti očekivanja produkcije i kako će se snaći u ulozi seljana, ostaje da se vidi.

Goca Božinovska u "Farmi" sa ćerkom Jelenom!

Navikli smo da u rijalitijima viđamo aktuelne i bivše parove, prijatelje i neprijatelje, članove iste familije, ali ne i majku i ćerku, no “Farma 4” biće posebna i po tome što će u njoj učestvovati folk pevačica Goca Božinovska i njena naslednica Jelena Vučković! Takođe, biće tu i supružnici koji su učestvovali u rijalitiju “Put oko sveta”, Radojka i Dule Bogdanović.

POVEZANE VESTI

Sreda 06.03.2013. 12:19
ma za....le me i za ekrema i za igbalu i za kuce, bracu i ostale njihove srodnike... Malo problema i ovako imamo. UKINUTI SVE GORE NABROJANE PA I SIRE!!!
Sreda 06.03.2013. 15:47
O ljudi ne dajte da vas ovi "mutanti" kako rece jedan komentator totalno ubedace i zaglupe...ovo dvoje nesretnika i ne znaju i nisu svesni svog primitivizma...a onaj ko odobrava tu glupost je djavo u ljudskom obliku...sta mu je cilj?...da unisti ovaj narod potpuno...
Četvrtak 07.03.2013. 13:47
Još im dižu cenu, išli specijalno im na noge u Ameriku, i dodelili honorar od 35 hiljada evra. Na njima je da se potrude da to zarade, ai ne moraju. Biće "šuo" i kada se prirodno ponašaju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online