Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 25.02.2013.
01:22
telegraf.rs A

Ja imam talenat: Katarini Kovačević 100.000 evra!

Katarina Kovačević iz Negotina pobednica je velikog finala šou programa “Ja imam talenat“, a kao nagradu osvojila je novčanu sumu od 100.000 evra. Mlada studetkinja farmacije trijumfovala je zahvaljujući najvećem broju glasova publike ispred drugoplasirane Hajnalke Buš iz Subotice i trećeplasiranog dua Aleksandre i Nemanje iz Kučeva.

Katarina Kovačević pobedila u rijaliti šouu "Ja imam talenat"

Veliko finale otvorio je Orkestar harmonika iz Ugljevika. Ovaj sastav od 36 talentovanih muzičara izveo je na svojim instrumentima kosovska kola, i to na veoma dobar i impresivan način, kao što se i očekivalo. Žiri je dao pozitivnu ocenu za njih nastup.


- Zadržite osmehe i proširite repertoar – rekao je Ivan Tasovac, koji je generalno bio zadovoljan harmonikašima.


Katarina Kovačević iz Negotina bila je druga po redu. Studentkinja farmacije se u velikom finalu predstavila otpevavši pesmu “Zajdi, zajdi”. Na kraju nastupa, Katarina je zaplakala od emocija, što je učinila i Nataša.


- Bila si fenomenalna - rekla je poznata glumica i članica žirija, a i Ivan Tasovac i Ivan Bosiljčić su bili oduševljenji nastupom ove talentovane devojke iz Negotina.

Posle Katarine, mikrofon u ruke uzeo je Mihajlo Vlahović, a mladi reper pod nadimkom Beli je uz pratnju benda izveo autorsku numeru. Ivan Tasovac je pohvalio hip-hopera, što je učinio i ostatak žirija.


- Izabrao si pravi put. Želim da me pozoveš na jedan od svojih nastupa - rekla je Nataša, a slično mišljenje imao je Ivan Bosiljčić.


Gorica Šutić iz Gajdobre bila je sledeća na redu. Posle izvođenja hita “Bohemian Rhapsody” benda “Queen” u polufinalu, ova talentovana devojka otpevala je u finalu šoua “Ja imam talenat” numeru Dasti Springfild “Son Of a Preacherman”. Sjajan nastup Gorice Šutić je ostao primećen i kod žirija.

- Veliko je zadovoljstov posmatrati ovaj šou iz prvog reda - rekao je Ivan Tasovac.


Njegov imenjak Bosiljčić je bio takođe fasciniran.


- Hvala ti na ovom nastupu – rekao je glumac.


Nikola Radović, kantautor iz Čačka, se kao i Mihajlo Vlahović, predstavio autorskom numerom. Njegovim vokalnim i muzičkim umećem bili su zadovoljni i sva tri članova žirija. Posle Nikole, svoj nastup imala je grupa “Čudesmo” iz Beograda, a oni su izveli staru makedonsku pesmu “Momče sa Ohrida”.


- Meni je ovo pevački bilo izvanredno - rekao je Bosiljčić. Ivan Tasovac i Nataša Ninković su isto bili više nego zadovoljni.


Profesorka latinskog jezika Nataša Pavlović je i ovaj put demonstirala svoje pevačke sposobnosti, otpevavši brodvejski hit “The Lady Is A Tramp”. Jednoglasno, žiri je istakao da je ona izvela odlično svoju numeru.


Aleksandra i Nemanja, ljubavni par iz Kučeva, ponovo su se svojim muzičkim repertoarom predstavili publici. Ovog puta, ovaj dvojac izveo je pesmu “Ghetto child”.


- Mene ste ostavili bez teksta. Fantastično - rekla je Nataša Ninković.


Ivan Tasovac je istakao da mu je drago što publika glasa, pošto bi u suprotnom imao dosta problema sa izborom, pošto su svi takmičari bili fenomenalni. Ivan Bosiljčić je takođe bio zadovoljan.


Plesnoj grupi iz Niša “Kontinuum Sving” izveli su još jednu svoju besprekornu tačku, a njihovom “ratničkom” nastupu pridružio se i usniharmonikaš Zoran Jaćimović iz Požarevca.

- Divno je gledati vas na sceni zajedno - naglasio je Ivan Tasovac, a Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić rekli su da ih je ovaj tandem fascinirao.


Poslednja takmičarka bila je Hajnalka Buš. Ova gospođa iz Subotica izvela je numeru “Jesus Loves Me”. Žiri je bio zadovoljan njenim nastupom.


U revijalnom delu šoua “Ja imam talenat” svoju novu pesmu pod nazivom “Melanholija” otpevala je poznata pevačica Jelena Tomašević. 

   Ja imam talenat - konačan plasman
1. Katarina Kovačević   
2. Hajnalka Buš   
3. Aleksandra i Nemanja   
4. Orkestar harmonika 
5. “Kontinuum Sving” i Zoran Jaćimović 
6. Gorica Šutić
7. Nikola Radović
8. Mihajlo Vlahović
9. Nataša Pavlović
10. “Čudesmo”

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 25.02.2013. 07:26
Srbija ima talente, ali talenti lošu strategiju! Umesto što su pojedini kandidati birali široj javnosti manje poznate pesme i nastupali tako da ostave utisak na stručnu javnost i žiri, dotle je pobednica odabrala pesmu koju malo ko nije da izvinite "silovao". "Zajdi, Zajdi" su pevali i Ceca, i Šana, Jana, i barem 10 % ostalih kandidata raznih pevačkih takmičenja, i zato je Katarina i odnela najveći broj glasova što je posle duže vremena prvi put neko valjano i pošteno odpevao. A da se ne lažemo, pomogle su i suze žirijske. Da parafraziram Neletovu: Ko ne peva za raju i zanemaruje sevdalinku, ostaće bez 100 milja da traži sebi falinku!
Ponedeljak 25.02.2013. 02:02
Jako me zanima...
Ponedeljak 25.02.2013. 19:53
Svaka cast na pobedi,zasluzila je.Ali ja mislim da postoje i neki drugi talenti osim pevanja.Ova emisija ne treba da se zove- ja imam talenat,nego prvi glas Srbije,jer samo pevaci i pobedjuju
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online