Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 25.01.2013.
12:45
Blic A

Marina Tucaković napisala tekst za Mirnu, Nevenu i Saru

Superfinalistkinje “Prvog glasa Srbije” Nevena, Mirna i Sara pripremaju zajedničku numeru s kojom su konkurisale na festivalu Beosong, ali će, ukoliko im se ukaže prilika da prođu selekciju, izbor za domaćeg predstavnika na Evroviziji biti prva i poslednja prilika kada će ove tri devojke nastupati u takvom sastavu.

Sara, Mirna i Nevena spremaju zajedničku pesmu za Beosong
 

- Pesma koja je poslata na konkurs za Beosong je rađena veoma ambiciozno u skladu sa ambicioznošću sve tri devojke. Jako je interesantna pesma, brzog ritma, rađena je specijalno za Saru, Mirnu i Nevenu, a tekst je napisala Marina Tucaković - kaže Saša Milošević Mare.

Milošević je, inače, zadužen za muziku i aranžman numere s kojom će superfinalistkinje “Prvog glasa” pokušati da overe karte za Malme, gde se u maju ove godine održava Evrosong.


Iako se mnogima ideja o tome da Mirna, Sara i Nevena nastupaju kao ženski bend veoma dopala, Mare kaže da ne postoje takvi planovi.


- Takva ideja ne postoji, njih tri će zajedno nastupati specijalno za ovu priliku. Svaka od njih će imati fenomenalne posebne karijere, to je želja svih nas, kao i njih samih - kaže on.

Budući da je konkurs za prijavljivanje na Beosong istekao u ponedeljak, svi potencijalni kandidati sada čekaju odluku selekcione komisije o tome ko će se takmičiti na samom festivalu 2. i 3. marta.

Zanimljivo je da je na konkurs odgovorilo mnogo manje autora nego što su u nacionalnom servisu očekivali, njih oko 80, a kako se šuška među poznatim imenima koja bi na Evroviziju su i Leontina Vukomanović i Ivana Negativ, kao i još jedna finalistkinja “Prvog glasa” Saška Janković.

- Saška je snimila nekoliko pesama koje je predala “Prvoj televiziji“, ali je niko nije obavestio o tome da li će možda neku od tih pesama poslati na konkurs za Beosong. Naravno, ona bi volela da je to tačno i da dobije priliku da učestvuje na festivalu, ali za sada nema konkretne potvrde, osim da će izdati singl za pesmu “Ćošak”, koju je publika već mogla da čuje u “Prvom glasu” - kaže za “Blic” izvor blizak produkciji.

Nedavno se u javnosti pojavila informacija da je među prijavljenima i prošlogodišnja finalistkinja “Prvog glasa” Aleksandra Dabić, a Aleksandra je na svom Tviter profilu otkrila da je pesma uveliko snimljena.

Muzički festival Beosong održaće se 2. i 3. marta, a prve večeri festivala predstaviće se 15 kompozicija, od kojih će gledaoci SMS glasovima izabrati pet, a druge večeri festivala biće izabran i konačni pobednik.

POVEZANE VESTI

Petak 25.01.2013. 20:13
Treba svi da znaju, da se pesme uzimaju od anonimnih ljudi, koje onda "kompozitori" dorađuju ili uopšte ništa ne menjaju, kupuju ili dobijaju za sitne pare ili džabe, a prodaju za hiljade evra. Po broju objavljenih tekstova neki naši "kompozitori" bi trebalo da uđu u Ginisovu knjigu rekorda, naravno na tuđim leđima. Još jedna u nizu nepravdi u našoj zemlji i našem sistemu "vrednosti".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online