Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 17.01.2013.
03:28
Blic A

Anđeo iz "Prvog glasa Srbije": Mogu i ja da budem zavodnica!

Nevena Božović iz Kosovske Mitrovice stigla je do superfinala “Prvog glasa Srbije“, između ostalog, zahvaljujući emociji kojom zrači. Ona je kao... anđeo, a to za estradu i nije kvalitet. Zato joj je i žiri zamerio da je na sceni previše kruta i da ne zna da koketira. Ipak, mlada pevačica smatra da je napredovala i na tom polju.

Nevena Božović: Publika me je doživela baš onakvu kakva jesam

- Tokom poslednja dva nastupa uživo pokazala sam da umem da se opustim i da plešem. Žiri me je ranije kritikovao da sam stegnuta i da mi fali energije, ali sada su promenili mišljenje. Usvojila sam njihove sugestije i dobila odgovarajuću pesmu da im to i dokažem, pa su me pohvalili - rekla je za “Blic“ Nevena Božović.

Plavuša prodornih plavih očiju pokazala je da se odlično snalazi u svim muzičkim žanrovima, iako privatno najviše voli da sluša r‘n‘b.

- Čudno mi je što sam najviše pohvala dobila za izvođenje izvornih pesama, koje pre “Prvog glasa“ nikada nisam pevala. Među njima ima zaista lepih i komplikovanih numera koje sam naučila da pevam - kaže Nevena.

Ona otkriva da na superfinale ne gleda kao na završnicu šoua, već samo kao na još jednu emisiju u nizu. Ipak, žao joj je što će druženju sa Sarom Jovanović i Mirnom Radulović uskoro doći kraj.

- U kući smo se svi dobro zabavljali i uživala sam u tome što se svakog trenutka dešavalo nešto novo. Biće mi teško da se vratim svom starom životu. Mirna, Sara i ja se držimo zajedno od početka i neverovatno je što smo baš nas tri dogurale do kraja - kaže Nevena, koja ističe da žurke u kući ipak nisu iste bez ostalih takmičara.

Putovanje od uplašene devojčice do zvezde

Nevena Božović se publici “Prvog glasa Srbije“ predstavila kao nekadašnja uplašena devojčica sa dečje Evrovizije, koja želi da izgradi karijeru. Izvođenjem pesme “Zajdi, zajdi“, pokazala je da je na pravom putu da postane zvezda. U narednim nastupima uživo, plavuša iz Kosovske Mitrovice stavila je publici do znanja da jednako dobro peva hitove kao što su “Because of you“ i “Toxic“, a tokom poslednja dva lajva počela je da se opušta i napreduje i kad je reč o plesu.


Mlada nada smatra da druge dve finalistkinje podjednako zaslužuju pobedu, jer svaka ima svoje kvalitete koji je izdvajaju iz mase.

- Mirna ima moćan glas, a Sara ne samo da dobro peva, već i neverovatno pleše. Ipak, njihove najveće vrline su u tome što su dobre osobe i drago mi je što je publika to prepoznala.

Nevena otkriva da za poslednju epizodu pevačkog šoua nema nikakvu specijalnu strategiju. Kako kaže, trudiće se da ostane dosledna sebi.

- Kada je takmičenje počelo, plašila sam se na koji način će me ljudi prihvatiti, ali publika me je doživela baš onakvu kakva jesam. Moja strategija je uvek ista - mnogo vežbam, koncentrišem se samo na nastup, a veče uoči lajva trudim se da se dobro naspavam - ističe Nevena Božović.

Četvrtak 17.01.2013. 07:34
Kakve veze ima zavodništvo sa pevanjem?
Četvrtak 17.01.2013. 08:04
Želim Neveni sve najbolje u karijeri, ali moj favorit je fatalna crnka Mirna! Uostalom, kako anđeo (Nevena) može da bude zavodnica?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online