Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 13.01.2013.
00:44
Večernje novosti A

Prvi glas Srbije: Izbačeni Boris i Zoran

Takmičenje za titulu prvog glasa Srbije u subotu uveče napustili su Boris Petrović i Zoran Stanić. Pošto je publika sms glasovima dovela Borisa, Zorana i Saru Jovanović do duela žiri je presudio i kući poslao dva po njima ne dovoljno dobra takmičara. U super finalu koje će se održati 20. januara mesto su osigurale Mirna Radulović i Nevena Božović.

Ispao: Borisa Petrovića nećemo gledatu u velikom finalu
 

Devete finalne večeri slušali smo Zorana, Borisa, Mirnu, Nevenu i Saru koji su pevali hitove današnjice i hitove velikana.

Veče je otvorila Mirna Radulović, pesmom "Your Body" Kristine Agilere.Dobila je kratko i jasno "Bravo!“ od Vlada Georgieva, "Odlično!" od Aleksandre Radović, a Mare je kosntatovao kako mu njeno pevanje uvek prija.

Posle nje na scenu je izašao Boris Petrović sa hitom Saše Kovačević "Lapsus". Mareta je njegov nastup veoma zabavio, a Vladu je toliko bio fenomenalan da ga je slikao mobilnim telefonom.

Nije zadovoljio publiku: Zoran Stanić

Nevena Božović pevala je "Without You" Maraje Keri. Mare joj je čestitao na sjajnoj interpretaciji, Vladu je zvučala najbolje do sada, a Aleksandra joj je uputila sve pohvale i za izgled i za pevanje. Bajagina "Tišina" bila je izbor Zorana Stanića. Georgiev je bio

prijatno iznenađen kako je Zoja otpevao ovaj hit, i dodao da jedva čeka da snimi svoju pesmu.

Aleks je takođe bila iznenađena, jer je Zoran bio ozbiljno bolestan prethodnih dana i konstatovala je da je on već kompletan pevač. Njegov mentor Mare je između redova ponudio da mu bude menadžer i da za početak napune Dom omladine u Beogradu.

Prvi deo večeri završila je Sara Jovanović uz Mdoninu "Like A Prayer". Veoma neobično i veoma zanimljivo, rekla je Aleksandra, i dodala da je bila generalno bila veoma dobra, ali da se Sara ipak previše fokusira na scenski nastup, a manje na pevanje. Maretovo mišljenje je bilo vrlo slično Aleksinom, uz napemenu da su svi uživali u njenom performansu. Vladu je sve zajedno bilo jako dobro.

Nedelja 13.01.2013. 09:01
Tuzno da ne moze biti tuznije. Ziri se "kao" zali i ljuti na publiku zbog Saske (priznajem, bila je fenomenalna zaista) a ONI, "kao" vrsni poznavaoci" muzike ostave meketalicu koja polovinu pesama do sada nije ni mogla da otpeva valjano a izbace decka koji je jedini mogao glasom da pridje Mirki i Neveni. Ovako, tata je uradio sto mu srce drago (cerkinu (ne)srecu kupuje parama), ziri je uradio ono za sta je "placen" a - publika? Pa ko ih pita u ovom slucaju. Oni su tu da samo glasaju i time svale u PGS dzepove tako zeljene Sojiceve "evritje". Sramota za muziku, ali AKO !!! Sara nema sta da trazi u buducnosti u muzici. Jedino ako se ne opredeli da bude neka nova "mala od skandala".
Nedelja 13.01.2013. 09:12
Zaboravih... Zoki jadan i onako bolestan je RAZVALIOOO krestalicu koja je falsovala za medalju i u Serifickinoj i Madoninoj pesmi. Bitno je da je Radovicka ponudila Zoranu 4 meseca besplatne "skole" kod nje. Ne znam samo kakve skole??? Ako se u toj skoli uci muzika koju je ona svojim "strucnim" znanjem sinoc "branila" - dakle meketava Sara, onda Zorane, veruj mi, bolje ti je i da PLATIS 4 meseca, cak i kod Bore Drljace. Bice tamo vise muzike nego kod "okicene" Radovicke. Sram vas bilo svo troje, i Vladu i Mareta uz siroticu Aleksandru.
Nedelja 13.01.2013. 09:20
Publika nema pojma!Oni glasaju za pesmu a ne za onog ko zna da peva.Zoran Stanić je zaslužio da ide u finale,pa čak i da pobedi. Zato treba ukinuti da publika glasa,jer čemu onda žiri?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online