Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 27.12.2012.
01:34
Blic A

Saška iz "Prvog glasa": Plakala sam celu noć, žao mi je

"Čim sam propala kroz rupu, iza scene su me dočekali Ivan i Mirna, kojima sam poletela u zagrljaj i počela da plačem. Ne zato što sam razočarana što sam ispala, već što je celoj priči došao kraj: našem druženju, svemu", rekla je za "Blic" Saška Janković iz Smedereva, finalistkinja "Prvog glasa Srbije“ čija je eliminacija u subotu dosad najviše razbuktala strasti.

Saška Janković: Nisam plakala zato što sam razočarana, već što je celoj priči došao kraj
 

Kada je u subotu uveče čula imena duelista, Saška je, priznaje, bila iznenađena.


- Nisam očekivala da u duelu završimo Mirna i ja. Bilo je izuzetno teško nadmetati se sa tako odličnim vokalom i pre svega bliskim prijateljem. Mirnu sam iza kamera zagrlila i čestitala joj, a kasnije smo sa koreografom, plesačima i ostalim takmičarima otišli da proslavimo njen uspeh u jednom beogradskom klubu - otkriva Saška.


Saška još nije videla porodicu. Ostala je u Beogradu, gde inače i živi, ali uskoro planira da ode u Smederevo.


- Čula sam se s tatom, prijateljima i momkom i svi me hvale, što mi mnogo znači. Smatram se bogatom osobom jer oko sebe imam toliko dragih ljudi, a naravno, srećna sam i zbog podrške fanova - kaže Saška.
 

Priznanje od Dženifer Hadson - najveća nagrada

A posebno priznanje Saški je stiglo od Dženifer Hadson čiju je pesmu "One Night Only" otpevala u duelu. Američka pevačica je putem Tvitera poručila Saški: "Odličan posao! " što joj je, kako kaže, najveća nagrada.

- I dalje ne znam kako je Dženifer Hadson čula za mene i moje pevanje. Njenu poruku sam ugledala oko pola pet ujutru i nisam mogla da verujem da se takva svetska zvezda uopšte obratila nekome iz Srbije - kaže bivša takmičarka.

Kako kaže, posebno joj je drago što je žiri pohvalio njene nastupe i okarakterisao je kao talentovanog pevača.


- Žiri je u subotu imao zaista težak zadatak i razumem zašto su bili besni na publiku. Ipak, i oni su svesni da na pravila glasanja ne mogu da utiču. Sve je to deo šoua koji će se jednog dana završiti, a najbitnije je ono što dolazi kasnije - napominje Saška.


Predsednik žirija Vlado Georgiev poručio je Saški putem Tvitera da su vrata njegovog studija za nju otvorena.


- Vladina ponuda me je obradovala. Nisam to bukvalno shvatila kao poziv na saradnju, ali volela bih da ga posetim u studiju i da zajedno otpevamo nešto. Bila bi mi čast da od njega, kao iskusnog kantautora, dobijem savet kako da plasiram svoju muziku. Takođe, kao veliki ljubitelj životinja, volela bih da upoznam i Vladinu mačku - šali se Saška Janković, koja je inače veliki ljubitelj životinja i ima dva psa i dva morska praseta.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online